|  SMÅBEDRIFTER

Den mindre bedriften din har store ideer.
Vi kan hjelpe deg med å bringe dem til live.

I mer enn tre tiår har Citrix styrket små virksomheter til å strekke seg mot bedre mål og større visjoner. Med fleksible teknologiløsninger som kan spesialtilpasses til å oppfylle ditt teams nøyaktige behov, er det enkelt å jobbe hvor, når og hvordan du vil – og å holde dine sensitive data sikre. 

|  HVORFOR CITRIX

Enten du er et team på to eller 200, leverer Citrix alt du trenger for å gjøre din beste jobb – enkelt og sikkert

Forsterk produktivitet

Med Citrix-løsninger for små virksomheter, er det ikke noe behov for å skifte mellom dusinvis av forskjellige verktøy. Lagre sikkert, organiser og spor innhold, og la kunder levere juridisk bindende signaturer – fra enhver enhet, på ethvert dokument. Du kan bygge kraftig arbeidsflyt med solide prosjektstyringsmaler eller skape dine egne tilpassede apper uten å måtte lære en eneste linje med kode. Det er din jobb, gjort på din måte. Ingen komplekse teknologievner nødvendig.

Effektiviser IT

Du behøver å fokusere på å få virksomheten din til å vokse, ikke på å styre tekniske problemer. Det er derfor Citrix-løsninger for små virksomheter er designet for å yte med forretningsnivåpålitelighet helt fra startskuddet. Alle funksjoner, fra avansert analyse til AES 256-bit datakryptering, kan settes opp på minutter. Slik at du kan samarbeide og kommunisere på enhver enhet, fra enhver plassering, uten behov for IT-oversikt.

Få sikkerhet på forretningsnivå

Med Citrix-løsninger for små virksomheter går sikkerhet og produktivitet hånd i hånd. Ansatte kan samarbeide fra enhver plassering og enhet, mens avanserte kontroller lar deg bestemme hvem som har tilgang til hva. Fra ledende SSL-teknologi til 25 tilpasningsbare innstillinger, et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner sikrer at dine sensitive data alltid er beskyttet.

| KUNDER

Vi har en ShareFile-først policy. Hvis du vil dele noe med en kunde, bruk ShareFile, fordi den er mye sikrere. Du sender en lenke til den andre parten, og du kan la den lenken utløpe når som helst. Vi lar automatisk alle lenker utløpe etter 30 dager. Det er mye sikkerhet innebygget ved å dele over nettskyen med Citrix ShareFile.

Oisin Concannon
IT-ansvarlig
William Fry

  PRISER

Verktøy av forretningsgrad, pris for små virksomheter

Mange av verdens raskest voksende merker bruker Citrix-løsninger for å øke samarbeid, gjøre arbeidsflyt raskere og skape tilpassede verktøy – alt uten å måtte støtte seg på IT eller bygge komplekse stabler med apper.

Del innhold sikkert og samarbeid med kunder og interne team fra enhver enhet eller plassering – uten å sette sensitive data i fare. ShareFile lar deg synkronisere tilbakemeldinger og godkjenninger på ett sted for å unngå flaskehalser.

Med start fra

$ 10*USD

per bruker, per måned, minimum 5 brukere

Oppdag den raskeste og enkleste måten å få juridisk bindende elektroniske signaturer. RightSignature lar deg spare tid, kutte kostnader og imponere kundene dine med e-signaturprogramvare som passer rett inn i din daglige arbeidsflyt.

Med start fra

$ 12*USD

per bruker, per måned, minimum 1 bruker

Opprett tilpassede applikasjoner for å oppfylle ditt teams nøyaktige behov – ingen utviklerferdigheter nødvendig. Podio ingen-kode appbyggeren forvandler dine prosjektdata til et verktøy som gjør det enkelt for alle å samarbeide.

Med start fra

$ 7,20*USD

per bruker, per måned, minimum 1 bruker

Automatiser din vei til glattere prosjekter og kortere tidsfrister med industriens mest konfigurerbare arbeidsstyringsverktøy. Klare maler og integrasjoner med populære verktøy gjør det enkelt å få jobben gjort på din måte.

Med start fra

$ 9,80*USD

per bruker, per måned, minimum 5 brukere

* USD MSRP månedlig gjennomsnitt per bruker med et 1-års abonnement. Faktiske priser kan variere.

KUNDER

Spar tid Forenkle arbeidsflyt.

Ledende produksjonsselskap holder kreativiteten i gang

Sony Pictures Television trengte en enkel måte å styre kreative prosjekter og levere ressurser. Så teamet gikk til Wrike. Nå kan Sonys kreative sentre samarbeide fra hvor som helst for å drive virksomheten framover.

Les kundens suksesshistorie

Wrike er et utrolig intuitivt verktøy som muliggjør enkle opptak, rapportering og prosjektstyring – mens det ikke er for skummelt for kreative å bruke.

Cheryl Venable
Senior Manager of Operations, Creative Center
Sony Pictures Television

Lås opp folks fulle potensial med Citrix-løsninger for små virksomheter