|  LILLE VIRKSOMHED

Din lille virksomhed har store ideer.
Vi kan hjælpe med at gøre dem til virkelighed.

I mere end tre årtier har Citrix gjort det muligt for små virksomheder at stræbe efter bedre mål og større visioner. Med fleksible teknologiske løsninger, som kan tilpasses til dit teams behov, er det nemt at arbejde hvor, hvornår og hvordan du vil, og sørge for at dine følsomme data er sikre. 

|  HVORFOR CITRIX

Uanset om det er et team på to eller 200, så leverer Citrix alt, du behøver, så du kan levere det bedste – nemt og sikkert

Forstærk produktivitet

Med Citrix-løsninger til små virksomheder har du ikke behov for at skifte mellem dusinvis af forskellige værktøjer. Gem sikkert, organisér og spor indhold, og lad kunder levere juridisk bindende underskrifter – fra enhver enhed, på ethvert dokument. Du kan opbygge kraftfulde workflows med robuste projektstyringsskabeloner eller skabe din egne tilpassede apps uden at vide noget om kodning. Det er dit arbejde, på din måde. Ingen komplekse færdigheder indenfor teknologi er nødvendige.

Strømlin IT

Du bør fokusere på at udvide forretningen, ikke håndtere tekniske problemer. Det er derfor Citrix-løsninger til små virksomheder er designet til at være pålidelige lige fra starten. Hver funktion kan opsættes på få minutter lige fra avanceret analyse til AES 256-bit datakryptering. Så du kan samarbejde og kommunikere på enhver enhed, fra ethvert sted uden behovet for IT-overvågning.

Få sikkerhed på virksomhedsniveau

Med Citrix-løsninger for små virksomheder følges sikkerhed og produktivitet ad. Medarbejdere kan samarbejde fra ethvert sted og enhver enhed, mens avancerede kontroller lader dig afgøre, hvem der har adgang til hvad. Fra førende SSL-teknologi til 25 indstillinger, der kan tilpasses, sikrer en lang række sikkerhedsfunktioner at dine data altid er beskyttet.

| KUNDER

Vi har en ShareFile-first politik. Hvis du ønsker at dele noget med en kunde, så brug ShareFile, fordi det naturligvis er meget mere sikkert. Du sender et link til en anden part, og du kan lade linket udløbe når som helst. Vi lader alle links udløbe automatisk efter 30 dage. Der er masser af sikkerhed indbygget ved at dele over clouden med Citrix ShareFile.

Oisin Concannon
It-chef
William Fry

  PRISER

Værktøjer til virksomheder, pris for små virksomheder

Mange af verdens hurtigvoksende brands bruger Citrix-løsninger for at udvide samarbejdet, gøre workflows hurtigere og skabe tilpassede værktøjer – alt sammen uden at skulle anvende IT eller konstruere masser af komplekse apps.

Del sikkert indhold, og samarbejd med kunder og interne teams fra enhver enhed eller ethvert sted – uden at udsætte følsomme data for nogen risici. ShareFile lader dig synkronisere feedback og godkendelser på et sted for at undgå flaskehalse.

Fås fra

10*USD

pr. bruger pr. måned med mindst 5 brugere

Se den hurtigste og nemmeste måde at få juridisk bindende underskrifter på. RightSignature sparer tid, nedbringer omkostninger og imponerer dine kunder med e-signature-software, som passer lige til dine daglige workflows.

Fås fra

12*USD

pr. bruger pr. måned med mindst 1 bruger

Lav tilpassede applikationer for at opfylde alle dit teams behov — der er ikke brug for udviklerfærdigheder. Podio app-værktøjet uden kode transformerer dine projektdata til ét værktøj, som gør det nemt for alle at samarbejde.

Fås fra

7,20*USD

pr. bruger, pr. måned, mindst 1 bruger

Automatisér din måde at gøre projekter nemmere på, og forkort deadlines med branchens mest justerbare arbejdsledelsesværktøj. Skabeloner og integrationer med populære værktøjer klar til brug gør det nemt at få arbejdet gjort på din måde.

Fås fra

9,80*USD

pr. bruger pr. måned med mindst 5 brugere

* Månedligt MSRP-gennemsnit i USD pr. bruger med et et-årigt abonnement. Den faktiske pris kan variere.

KUNDER

Spar tid. Enkle workflows.

Førende produktionsvirksomhed får kreativiteten til at flyde

Sony Pictures Television havde behov for en nem måde at administrere kreative projekter på og levere værdi. Så teamet anvendte Wrike. Nu kan Sonys kreative centre samarbejde overalt for at virksomheden kan komme videre.

Læs kundesucceshistorie

Wrike er et utroligt intuitivt værktøj, som giver mulighed for at optage, rapportere og projektstyre – uden at det skræmmer kreative personer.

Cheryl Venable
Senior Manager of Operations, Creative Center
Sony Pictures Television

Giv medarbejdere mulighed for at yde deres fulde potentiale med Citrix-løsninger til små virksomheder