Styrk dine brugere med en samlet, vidtgående tilgang til SASE

Levér hurtig, sikker og pålidelig adgang til alle applikationer

Din virksomhed konkurrerer nu i en verden, hvor succes afhænger af at levere hurtig og pålidelig adgang til forretningskritiske applikationer – til alle fjernbrugere og afdelingskontorer. Med de fleste apper, der leveres som Software as a Service (SaaS) eller i clouden, er det dog blevet sværere at finde balancen mellem brugeroplevelse og sikkerhed. Idet applikationsinfrastrukturen flytter til clouden i et hidtil uset tempo, bliver datacentercentrerede netværks- og sikkerhedsmodeller overflødige. Heldigvis er fremtidens netværkssikkerhed her – og den kunne ikke være nemmere at installere. Citrix’ samlede tilgang til Secure Access Service Edge (SASE) leverer den cloudcentrerede arkitektur, som du har brug for til sikring af medarbejderne overalt – uden at påvirke deres oplevelse.

Ledelsesresumé

  • Seks ud af ti informationschefer forventer øgede sikkerhedsrisici som følge af, at medarbejderne bruger ikke-virksomhedsmæssige enheder og apper.
  • Citrix tilbyder en fuldt samlet tilgang til SASE, der integrerer omfattende, cloudleveret sikkerhed med nultillidsnetværksadgang (Zero-Trust Network Access, ZTNA), SD-WAN, analyse og sikker internetadgang.
  • Citrix’ samlede tilgang til SASE minimerer din angrebsoverflade ved at kombinere ZTNA med cloudleveret sikkerhed, der inkluderer sikker web-gateway, næste generations-firewallfunktionalitet og KI-dreven kriminalteknik.

Læs mere

Lad vores eksperter hjælpe dig med at opfylde dine SASE-behov.

Kontakt os i dag for at få yderligere oplysninger, inklusive live-demoer, implementeringsmuligheder og købsdetaljer.

Udfyld formularen for at anmode om en personlig rundvisning i dag.

Accelerér din rejse mod SASE

For at sikre hurtig, sikker og pålidelig adgang til apper er fuld funktionalitet på tværs af netværk og sikkerhed afgørende. Mange udbydere tilbyder dog kun individuelle SASE-platformskomponenter, ofte uden tætte integrationer, hvilket overlader opgaven med at sammenstykke de forskellige punktløsninger til dig. Citrix tilbyder en fuldt samlet tilgang til SASE, der integrerer omfattende, cloudleveret sikkerhed med nultillidsnetværksadgang (Zero-Trust Network Access, ZTNA)SD-WAN, analyse og sikker internetadgang. Denne samlede tilgang til SASE giver større fleksibilitet i klargøringen, synligheden og kontrollen, så den bedste og mest sikre oplevelse sikres på enhver app, overalt, på enhver enhed. Samtidig er det muligt for IT at bevare hurtigheden og imødekomme de moderne krav til forretningskontinuitet og vækst.

Beskyt mod alle trusler 

Du arbejder hårdt for at beskytte din organisation mod malware, ransomware og andre cybersikkerhedstrusler. Desværre er traditionelle sikkerhedsarkitekturer for komplekse til at forblive opdateret. Hvilket betyder, at der forbliver signifikant risiko. Ikke overraskende forventer seks ud af ti informationschefer, at der vil være øgede risici fra brugen af ikke-virksomhedsmæssige enheder og apper1. Du har brug for en sikkerhedsarkitektur, der kan beskytte brugerne med hurtige, automatiserede opdateringer. Citrix’ samlede tilgang til SASE minimerer din angrebsoverflade ved at kombinere ZTNA med cloudleveret sikkerhed, der inkluderer sikker web-gateway, næste generations-firewallfunktionalitet og KI-dreven kriminalteknik. Automatiserede opdateringer fra flere end ti trusselsefterretningsmaskiner holder dine medarbejdere beskyttet mod de seneste trusler – uanset hvor de arbejder eller hvilke enheder de bruger.

Optimer brugeroplevelsen 

Ledere overalt er interesserede i at levere en gnidningsløs oplevelse til mobile og fjernarbejdende medarbejdere, til dels fordi ældre netværk og sikkerhedsløsninger viser sig at være utilstrækkelige i arbejd-hvor-som-helst-æraen. At sende trafik tilbage med returlast til datacentret af sikkerhedsgrunde medfører ventetid og skaber WAN-flaskehalse, som omvendt sænker medarbejdernes produktivitet og ydeevne. Med Citrix kan du eliminere hårnåle- og returlastarkitekturer ved at lede trafikken gennem en omfattende, cloudleveret sikkerhedstjenestestak. Den omfattende SD-WAN-funktionalitet sikrer en hurtig og konsistent applikationsoplevelse, selv hvis WAN-ydeevnen svinger. Flere end 100 globale sikkerhedspunkter (points of presence, PoPs) og indbygget modstandsdygtighed i infrastrukturen sikrer mindre ventetid og en konsistent ydeevne, der leverer en uovertruffen applikationsoplevelse.

1  PwC

Relaterede produkter

Citrix Workspace

Bring alle apper og al data sammen i én intelligent, samlet arbejdsrumoplevelse

Citrix Secure Internet Access

Beskyt den direkte internetadgang for de afdelinger og fjernmedarbejdere, der bruger ikke-sanktionerede apper

Citrix SD-WAN

Optimer leveringen af dine applikationer på et sikkert, fleksibelt WAN.

Citrix Secure Workspace Access

Levér nultillidsadgang og SSO til sanktionerede web- og SaaS-apper uden VPN

Få flere oplysninger

ANALYTIKERRAPPORT

ESG-hvidbog: At imødekomme den hybride arbejdsstyrke

Hent rapporten

INFOGRAFIK

Beskyt alle applikationer med samlet, cloudleveret sikkerhed

Vis infografikken

LØSNINGSOPLÆG

Cloudleveret sikkerhed til det digitale arbejdsrum

Hent løsningsoplæg

Lad os komme i gang

København:
+45 39193400