IT-løsninger for detaljhandel

Citrix-løsninger for IT i detaljhandel muliggjør kundeservice som virkelig gjør en forskjell. Med sikker, samlet handelsvirksomhet er butikkmedarbeidere, hovedkontorpersonale og fjernansatte mer produktive, og kunder har en opplevelse i butikken som alltid er til stede.

Lever øyeblikkelig tilgang til salgsmedarbeidere og ansatte der de trenger det

Citrix sikre digitale arbeidsområder gjør at du kan administrere og sikre programmer sentralt i datasenteret. Citrix detaljhandelsløsninger effektiviserer de ansattes onboarding, muliggjør enklere appoppdateringer og forbedrer datasikkerheten. Butikkmedarbeidere, hovedkontorarbeidere, eksterne ansatte, entreprenører og tredjepartsleverandører får øyeblikkelig tilgang til data på en hvilken som helst enhet når som helst.

Sentraliser apper i bedriften og ansatt-apper

Sørg for at alle ansatte og medarbeidere er bevæpnet med de samme applikasjonene og verktøyene for å representere merkevaren din og betjene kundene dine på innovative måter. Lever enten en full skrivebordtjeneste eller kun apper til en hvilken som helst enhet – inkludert arbeidsstasjoner i butikken, billige tynne klienter, datamaskiner, Mac-enheter og nettbrett. Citrix muliggjør en sanntidsopplevelse for ansatte og medarbeidere som er like gode som eller bedre enn en lokal applikasjon.

Lever en opplevelse som virkelig gjør en forskjell for kundene

En differensiert kundeopplevelse er en av de siste virkelige konkurransefortrinnene for fysiske butikker. Citrix-løsninger for detaljhandel øker de ansattes produktivitet, forbedrer tilkoblingen i butikken og gjør det mulig for kunder å handle på nye måter, for eksempel å integrere internett i butikkopplevelsen.

Forbedre cybersikkerheten uten å begrense mobiliteten

Forhandlere sliter med å beskytte IT-miljøene sine mot cyberkriminalitet. Ikke bare må de overholde PCI-mandater (Payment Card Industry), men de må også hele tiden tilpasse seg mer sofistikerte cyberkriminelle og stadig økende mengder data. Enhetlig handel og mobilvennlige miljøer gir en blandet pose – flere verktøy for å betjene kunder og mer risiko for å redusere.

Forbedre ytelsen til mennesker og prosesser

Gjort strategisk og med klar styring gjør flytting av butikksystemer til skyen det mulig for forhandlere å overvåke og forbedre ytelsen til mennesker og prosesser. Ved å flytte til skyen ved hjelp av Citrix Cloud Services, kan organisatoriske siloer brytes ned og utdaterte eldre eller proprietære detaljhandelsapplikasjoner kan integreres og gjøres tilgjengelig for alle. Viktige funksjoner som inventar, frakt og salgssted (POS) kan ses fra en enkelt linse gjennom en plattform. Fordelene er todelt: ledere får et mer sammenhengende syn på virksomheten, og medarbeidere kan få tilgang til kundeinformasjonen de trenger raskere og mer effektivt. Prosessflyten forbedres, og fordi viktig informasjon om kunder og transaksjonsmønstrene deres er lettere tilgjengelig, blir kundeservicen målbar bedre.

Selv med brukere halvveis rundt om i verden, er ventetiden nesten ubemerket. Det er fantastisk. Enda bedre, jeg kjører en Citrix-implementering for 100 brukere med bare en systemadministrator her i Emeryville.

Raul Celorio
Seniorleder, IT-infrastruktur og drift
Jamba Juice

Er du klar til å jobbe bedre?

Ta neste steg mot en digital virksomhet.