IT-løsninger til detailbranchen

Citrix’ IT-løsninger til detailbranchen muliggør effektiv og personlig kundeservice. Butiksmedarbejdere, administrative medarbejdere og eksternt personale er mere produktive, og kunderne får en altid på-oplevelse med sikker, samlet handel.

Levér øjeblikkelig adgang til salgsassistenter og personale, når de har brug for det

Citrix’ sikre, digitale arbejdsrum gør det muligt for dig at administrere og sikre applikationer i datacentret fra centralt hold. Citrix’ detailløsninger strømliner indrullering af medarbejder, muliggør nemmere app-opdateringer og forbedrer datasikkerheden. Butiksmedarbejdere, administrative medarbejdere, eksternt personale, kontrahenter og tredjepartsleverandører får øjeblikkelig adgang til data på enhver enhed, til enhver tid.

Centraliser lager- og medarbejderapper

Du kan sikre, at alle medarbejdere og assistenter er udstyret med de samme applikationer og værktøjer til at repræsentere dit mærke og betjene dine kunder på innovative måder. Du kan enten levere hele desktoppe eller kun applikationerne til enhver enhed – inklusive arbejdsstationer på hjul, tynde klienter med ekstra lave omkostninger, PC'er, Macs og tabletter. Citrix muliggør en oplevelse i realtid for medarbejdere og assistenter, der er så god som eller bedre end en lokal applikation.

Levér en effektiv og højtydende oplevelse til kunderne

En differentieret kundeoplevelse er en af de sidste, virkelig konkurrencemæssige fordele for fysiske butikker. Citrix’ løsninger til detailbranchen øger medarbejderens produktivitet, forbedrer lagerforbindelsen og gør det muligt for kunderne at handle på nye måder, for eksempel ved at integrere internettet i butiksoplevelsen.

En forbedret cybersikkerhed uden begrænset mobilitet

Butikker kæmper med at beskytte deres IT-miljøer mod cyberkriminalitet. De skal ikke kun overholde mandater fra betalingskortudbyderne, men også konstant tilpasse sig mere sofistikerede cyberkriminelle og stadigt stigende datamængder. Samlede handels- og mobilvenlige miljøer er en blandet landhandel – flere værktøjer til betjening af kunder og flere risici at mindske.

Forbedr personers og processers ydeevne

Hvis det gøres strategisk og med klar styring, vil det at flytte systemerne til clouden gøre det muligt for detailforhandlerne at overvåge og personers og processers ydeevne. Ved at flytte til clouden ved brug af Citrix’ cloudtjenester kan silotænkning brydes ned, og forældede eller proprietære detailapplikationer kan integreres og gøres tilgængelige for alle. Nøglefunktioner som for eksempel lagerbeholdning, forsendelse og salgsterminaler kan ses fra ét enkelt punkt gennem én platform. Der er to fordele: Lederne får et mere sammenhængende syn på forretningen, og assistenterne kan hurtigere og mere effektivt få adgang til de kundeoplysninger, som de har brug for. Processen går bedre, og kundeservicen bliver målbart bedre – fordi nøgleoplysninger om kunderne og deres købsmønstre er lettere tilgængelige.

Selv for brugere på den anden side af jorden er ventetiden næsten umærkelig. Det er enestående. Endnu bedre er det, at jeg kører en Citrix-implementering for 100 brugere med bare én systemadministrator her i Emeryville.

Raul Celorio
Leder for IT-infrastruktur og drift
Jamba Juice

Er du klar til at arbejde mere effektivt?

Tag det næste skridt på rejsen mod digital forvandling.

København : 
+45 39193400