Skap en bedre ansattopplevelse

La teamene dine realisere potensialene sine med smarte løsninger på arbeidsplassen

Den viktigste indikatoren på en vellykket virksomhet? Ansattopplevelsen. Bedrifter med engasjerte ansatte er 21 % mer produktive enn bedrifter uten,1 og har vist seg å ha driftsmarginer som er tre ganger høyere enn konkurrentene.2 Så hvorfor er dette fortsatt så vanskelig å oppnå?

Dagens ansatte sliter med utallige apper og innlogginger. Hver uke bruker de tilsvarende en hel arbeidsdag på å søke i systemer og finne informasjon, og de manuelle, ensformige oppgavene blir stadig flere.3

Hold på de beste ansatte

Talentkrigen er ingen myte: Siden årtusenskiftet har det nesten aldri vært flere ansatte som sier opp enn nå.4 Den digitale opplevelsen har som regel skylden: De fleste lederne mener at teamenes teknologibehov oppfylles, men kun 53 % av de ansatte er enige.5 Citrix Workspace kan snu denne trenden. Ved å organisere og veilede arbeidet med innovative, smarte løsninger er det enklere enn noensinne å få de beste folkene til å jobbe effektivt – og gjøre det 87 % mindre sannsynlig at de sier opp.6 

Få raskere tilgang til informasjon

Mikroapper kan fjerne frustrerende barrierer som går ut over de ansattes engasjement. I motsetning til de komplette appene, vil ikke mikroapper tvinge brukerne til å navigere gjennom utallige faner og apper for å få ting gjort. Citrix Workspace hjelper deg med å finne den neste beste handlingen i hver app, basert på personlige preferanser og vaner. Hva med alle timene du har kastet bort på å lete etter filer i skyer og mapper? Slik er det ikke lenger. Med globale søk finner du det riktige dokumentet på et øyeblikk, uansett hvor det er lagret: i skyen, i en app eller på skrivebordet.

Få bedre resultater

Det er mye enklere å konsentrere seg fullt og helt om viktige beslutninger når man ikke er begravd i e-poster og varslinger. Med Citrix Workspace slipper du 3 eller flere timer per dag med kommunikasjon og oppdatering, og ikke minst det å måtte logge inn her og der hver gang du skal gjøre noe.7 Sjekk den personlige feeden for å se hva du må konsentrere deg om, og fullfør oppgavene på sekunder. Du kan fokusere på de viktige initiativene som virkelig bidrar til å utvikle bedriften.

Fjern forstyrrelsene og jobb mer effektivt

En alarm her, en varsling der. De virker kanskje harmløse, men disse forstyrrelsene kan redusere produktiviteten din med nesten 50 %.8 Det skjer ikke med Citrix Workspace. Vår intelligente feed sikrer at de ansatte kun ser det de trenger, akkurat når de trenger det. Både ledere og ansatte kan se over rapporter, godkjenne innsendinger og få tilgang til filer med ett klikk. Og alt skjer i det samme strømlinjeformede skjermbildet.  

Arbeidsopplevelsen: teknologiens rolle i produktivitet og engasjement

Economist Intelligence Unit, som er sponset av Citrix, beskriver den digitale opplevelsens påvirkning på de ansattes engasjement og vilje til å fortsette i jobben. 

Les forretningssammendraget

La oss komme i gang

Oslo:
+47 21 52 01 50