Forvandling af medarbejderoplevelsen

Slip dine teams fulde potentiale løs med intelligensen fra arbejdsrummene

Den største indikator for forretningssucces i dag? Medarbejderoplevelsen. Virksomheder med engagerede medarbejdere er 21 % mere produktive end dem uden1 og er kendt for at opretholde driftsmargener, der er 3 gange så høje som konkurrenternes.2 Så hvorfor er det stadig så svært at opnå?

Arbejdstagere i dag er til stadighed plaget af utallige apps og login. De bruger, hvad der svarer til en fuld arbejdsdag hver uge, på at søge i systemer efter information og står over for et voksende bjerg af manuelle, repetitive opgaver.3

Hold på de højtydende

Talentkrigen er i gang: Flere medarbejdere end nogensinde før i dette årtusinde siger i dag deres job op.4 Ofte skyldes det den digitale oplevelse: Mens de fleste ledere føler, at de imødekommer teamenes teknologibehov, er kun 53 % af medarbejderne enige.5 Denne tendens kan Citrix Workspace ændre. Med innovativ intelligens til at organisere og guide arbejdet på arbejdspladsen er det blevet lettere end nogensinde at holde topudøvere effektive og engagerede – så de er 87 % mindre tilbøjelige til at sige op.6 

Hurtigere adgang til information

Mikroapps kan fjerne frustrerende barrierer, der har indflydelse på medarbejderengagement – i modsætning til den fulde app tvinger mikroapps ikke brugere til at tærske sig igennem utallige browserfaner og apps for at få tingene gjort. Citrix Workspace guider dig baseret på personlige præferencer og vaner til den næste bedste handling i den enkelte app. Og alle de timer, der spildes på at tømme cloudlagring og mapper, så der er plads til nye filer? Væk. Universel søgning vil sørge for, at du har ethvert dokument lige ved hånden på et øjeblik, uanset hvor det er gemt: i en cloud, i en app eller på din desktop.

Skab bedre virksomhedsresultater

Det er meget lettere at give store beslutninger din fulde opmærksomhed, når du ikke er begravet under et bjerg af e-mails og pings. Citrix Workspace frigør de 3+ timer om dagen, der er afsat til kommunikation og ajourføring og tiden brugt på at skulle skifte fra et login til et andet, hver gang du har brug for at få noget gjort.7 Du skal blot tjekke din personlige feed for at se, hvad der virkelig har brug for din opmærksomhed, og derefter kan du udføre hver enkelt opgave på få sekunder. Du kan frit fokusere på vigtige initiativer, der virkelig tjener virksomhedens bedste.

Udskift distraktioner med handling

En advarsel hér, en notifikation dér. De kan virke harmløse nok, men sådanne distraktioner kan nærmest skære produktiviteten ned til det halve.8 Sådan er det ikke med Citrix Workspace. Vores intelligente feed sikrer, at medarbejderne kun ser, hvad de har brug for at se, lige når de har brug for det. Ledere og ansatte kan gennemgå rapporter, godkende indlæg og tilgå filer med et enkelt klik. Alt sammen på den samme strømlinede skærm.  

Arbejdsoplevelsen: Teknologiens rolle inden for produktivitet og engagement

Economist Intelligence Unit, sponsoreret af Citrix, beskriver den digitale oplevelses virkning på medarbejdernes engagement og lyst til at blive i virksomheden. 

Læs resumé

Lad os komme i gang

København:
+45 39193400