Bli Citrix-partner

Bli med i et fellesskap av anerkjente teknologiledere og gi kundene dine digitale arbeidsområder som kombinerer frihet og sikkerhet med økt lønnsomhet.

Ser du etter noe annet?

Finn en lokal partner            Finn kompatible løsninger

Fordelene ved å være en Citrix-partner

  • Lever brukerorienterte, sikre løsninger til dine kunder og prospekter med Citrix Digital Workspace-, Networking- og Analytics-løsningene.

  • Benytt deg av økonomiske insentiver og spesialtilbud for å skape muligheter for virksomheten din.

  • Bruk nettbaserte opplærings- og sertifiseringskurs for å bygge opp og styrke prosessene dine.

  • Få tilgang til en rekke verktøy og ressurser som kan hjelpe deg med markedsføring og salg av tjenestene dine eller av Citrix-kompatible løsninger.

Selg Citrix-produkter og -tjenester

Oppnå tillit fra kundene dine som en ekspert på sikre, digitale løsninger for arbeidsplassen

Dette sier partnerne våre

Vi har sett flere konkurrenter opp gjennom årene, men ingen er som Citrix. Ace IQ er en virksomhet bygget rundt Citrix-tjenester. Vi betjener ikke spesifikke markeder. Alle behøver Citrix. Vi vet at Citrix leverer ekstra verdi til kundene.

Håkan Andersson
CEO
AceIQ

Vi har vært en Citrix Platinum Solution Advisory i over 20 år. Hovedmålet vårt er å hjelpe kundene våre med overgangen til skyen, levere økt fleksibilitet til datasenteret og sikre løsninger for databehandling og analyser. Citrix Cloud-løsninger har vist seg å være det viktigste elementet i akselereringen av kundenes overgang til nettskyen ved at kompleksiteten ved administreringen av systemer reduseres og overlates til de som kan det best – Citrix.

Paul Kunze
VP, Sales & Marketing
IntraSystems

Vi har et nært samarbeid med Citrix. Vi har et nærmest perfekt, gjensidig forhold. Vi henviser til Citrix som den hjelpsomme produsenten. Samtidig er de handlekraftige, intelligente og innovative på viktige områder.

Nancy Pautsch
Chief Evangelist of Stakeholder Value
Envision IT

Priser vi har
mottatt