Globale strategiske partnere

Les om hvordan vi samarbeider med partnerne våre for å levere innovative løsninger.

Oppdag hvordan Citrix og bransjeledende organisasjoner samarbeider om å levere komplette løsninger med optimalisert ytelse og erfaring.

Kapitaliser og sett fart på den digitale forandringen gjennom rådgivning, integrering, hosting og profesjonelle tjenester med Citrix System Integrator for å tilby innovative løsninger som drar nytte av Citrix’ produktportefølje.

Bli kjent med viktige teknologipartnere som integrerer sine løsninger med Citrix-produkter for å bidra til å gjøre leveringen av apper og data sikrere.

Bla gjennom Citrix Ready Marketplace

Bitdefender og Citrix har et felles mål om å hjelpe organisasjoner med å levere en rik, ferdig utarbeidet arbeidsplassopplevelse som maksimerer produktiviteten, samtidig som den gir integrert sikkerhet ned til hypervisornivå for å bekjempe selv de mest sofistikerte datainnbruddene.

ControlUp sørger for overvåking i sanntid for Citrix Virtual Apps and Desktops, slik at du kan feilsøke og fikse brukeropplevelsen samt eventuelle ytelsesproblemer. ControlUp hjelper deg også med å kutte kostnader, redusere nedetiden og øke kapitalavkastningen for Citrix-distribusjonen din.

En leder innen løsninger for ytelsesstyring som hjelper Citrix-kunder med å skape gode brukeropplevelser og sikre at virksomhetskritiske forretningstjenester fungerer optimalt, samtidig som de leverer avkastningen som er lovet.

Med en komplett, industrialisert løsning for virtuelle arbeidsplasser forvandler Flexxible IT og Citrix et komplisert VDI-prosjekt til en nøkkelferdig løsning som gjør distribusjon, bruk, administrasjon og vedlikehold enklere, raskere og sikrere.

Citrix og HP, Inc. har vært markedsledende innen app- og skrivebordslevering i over 10 år. Sammen har de satt standarden for arbeidsplassproduktivitet, -mobilitet og skyløsninger.

En pioner innen visuell databehandling med sterkt fokus på databehandling på supermaskiner, mobile enheter og i skyen som gjør det raskere å bruke Citrix Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Omtalt partner

Citrix og Microsoft samarbeider om å forbedre fremtidens arbeidsmetoder

Sammen hjelper vi organisasjonene med å forenkle overgangen til skyen og fremskynde bruken av digitale arbeidsplasser og virtuelle skrivebord, for å gi større smidighet, produktivitet og sikkerhet.

Les mer