Tekniske tjenester

Engasjer Citrix-konsulenteksperter til å planlegge, bygge, rulle ut, administrere og optimalisere miljøet ditt for å lykkes.

Katalysatorene for bedre resultater

Uansett hvor du er på reisen din, kan du engasjere teamet vårt med Citrix-konsulenter for å definere klare mål, akselerere resultater og maksimere suksess på hvert trinn.

Collaboration to accelerate
Proven to deliver results
Security-first strategies
With Citrix experts, you’re set to win

Samarbeid for å akselerere

Når vi har etablert dine mål og ønskede resultater, jobber ekspertene våre med å planlegge, designe og bygge de riktige løsningene for virksomheten din med så mye (eller så lite) direkte assistanse som du trenger på alle stadier av reisen.

Bevist å levere resultater

Vi måler suksess, demonstrerer resultater, minimerer risiko og maksimerer positiv forretningspåvirkning – slik at du kan følge med på avkastningen hele veien.

Strategier for sikkerhet først

Nå alle resultatmålene dine trygt og sikkert. Vi er fokusert på å beskytte dine kritiske forretningsressurser med vår vekt på nettverks- og endepunktssikkerhet.

Med Citrix-eksperter er du klar til å vinne

Omfattende teknisk erfaring og feltarbeidserfaring, immaterielle rettigheter og datadrevne resultater bidrar alle til å sikre at du lykkes. Inviter en Citrix-ekspert for å få mest mulig effekt fra Citrix-løsningene dine.

Utforsk rådgivning

Enten du starter en ny reise eller ser etter støtte til ditt eksisterende mål, hjelper Citrix-ekspertene våre deg med å oppnå bedre resultater raskere.

Kom i gang

Din digitale transformasjonsreise starter her. Ta en titt på vår Usage Accelerator-pakke og skaff hjelp fra en konsulent til å definere mål, legge planer og begynne å høste fordelene med Citrix-løsningen din med en gang.

92
%

av undersøkte IT-organisasjoner vil anbefale Citrix rådgivning.

TVID: 6C6-E5C-39B

91
%

av undersøkte IT-organisasjoner så verdi med Citrix Consulting på seks måneder eller mindre.

TVID: D6D-1E6-5C0

Funksjoner

Citrix-konsulentteamet vårt har erfaringen og ekspertisen som hjelper deg med å administrere skyoverføringer, sikre arbeidsområdene dine eller oppnå det resultatet bedriften din trenger.

Trygge digitale arbeidsområder

Integrer teknologier, plattformer, enheter og skyer for å sikre og forenkle IT-administrasjonen av virtuelle arbeidsområder. Gi de ansatte personlig tilgang til bare de systemene og verktøyene de trenger – når og slik de trenger dem.

Forenkle IT-arkitekturen ved å gå over fra en distribuert modell med punktløsninger til Citrix Workspace, som reduserer angrepsoverflaten. Våre eksperter vil vise deg hvordan du kan dra nytte av flere funksjoner og tjenester som utfyller dine nåværende Citrix Virtual Apps, Citrix Virtual Apps and Desktops og Citrix ADC-distribusjoner.

Vi utfører en vurdering for å forstå ditt nåværende miljø og behov, og utvikler deretter en detaljert plantegning basert på ledende praksis for å migrere eldre systemer til Citrix Workspace.

Basert på dine spesifikke behov og våre validerte design distribuerer vi din tilpassede sikre digitale arbeidsområdeløsning. Vi utvikler også distribusjonsdokumentasjon for sømløs overgang, skalering, optimalisering og administrasjon av miljøet etter behov.

Våre CISSP-sertifiserte konsulenter gjennomgår virtualiserings-, nettverks-, mobilitets- og datadelingsmiljøet ditt for sikkerhetsproblemer. Basert på ledende praksis rundt kontekstuell tilgang, nettverk, analyse og programdata, gir vi anbefalinger for å redusere risiko og forhindre fremtidige angrep.

Application Delivery and Security

For å holde sensitiv informasjon trygg og overholde regelverket, er det viktig å beskytte hele bedriftsnettverket – inkludert filialer og mobilarbeidere – mot eksisterende og potensielle trusler.

Etter å ha lært om målene dine, distribuerer ekspertene våre den riktige Citrix ADC-løsningen. De følger ledende praksis og bevist design, slik at du kan begynne å høste fordelene med Citrix-investeringen din.

Vi overfører miljøet ditt fra en F5-applikasjonsleveringskontroller (ADC) til Citrix ADC for å oppnå raskere skalerbarhet og høyere appytelse, redusere de totale eierkostnadene gjennom konsolidering og muliggjøre datasenteret ditt i skyen. Vi får en forståelse av dine eksisterende iRules og hjelper deg med å portere dem til et nytt Citrix ADC-miljø, slik at du kan treffe bakken med minimal forstyrrelse.

Programvaredefinert nettverk (SDN) kan overvinne begrensninger i tradisjonelle nettverk ved å imøtekomme data og programmer som ligger i skyen og leveres som en tjeneste, eller lastes ned av ansatte til mobile enheter. Vi distribuerer Citrix SD-WAN ved hoveddatasenteret ditt og tilbyr deretter en blåkopi for teamet ditt for å installere den nødvendige SD-WAN-maskinvaren på hvert endepunkt for å sikre en jevn og vellykket distribusjon.

Beskytt nettverket mot angrep på programlag med Citrix Web App Firewall, en brannmur for webprogram (WAF). Vi evaluerer miljøet ditt for å utforme og implementere en sikkerhetsstrategi som beskytter webapplikasjoner og ressurser mot kjente og ukjente angrep.

Basert på dine spesifikke behov vil vi implementere en brukstilfelledrevet proxy- og policykonfigurasjon for å administrere og prioritere trafikk basert på brukertillatelser og URL-adresser.

Nettskystrategi og -overgang

Enten du er klar til å gå helt inn i skyen eller dra nytte av en hybridmodell, kan vi designe en løsning som fungerer for deg. Vi hjelper deg også med å distribuere, vedlikeholde og optimalisere Citrix Cloud-tjenestene dine.

Basert på dine spesifikke behov vil vi implementere en brukstilfelledrevet proxy- og policykonfigurasjon for å administrere og prioritere trafikk basert på brukertillatelser og URL-adresser.

Vi samarbeider med deg for å forstå bedriftsdriverne dine og hjelpe deg med å finne den perfekte veien til skyen, enten du er ny i Citrix eller allerede har Citrix-løsninger distribuert lokalt. Basert på denne vurderingen oppretter og deler vi en ideell konseptuell arkitektur og gir en tidslinje som hjelper deg med å ta prosjektet ditt fremover.

Våre skyeksperter samarbeider med deg for å identifisere forretningsdriverne dine, forme skytilnærmingen din og utvikle en detaljert skyarkitektur. For å støtte denne arkitekturen definerer vi ledende praksiser og migreringsstrategier, og sikrer at du har en solid blåkopi og plan for implementering av dette designet.

Leter du etter en nøkkelferdig løsning? La Citrix-eksperter administrere miljøet ditt for deg

Utforsk Citrix Managed Services

La oss komme i gang

Engasjer en Citrix Consulting-ekspert for å hjelpe bedriften din med å lykkes

Forsterk resultatene dine med fremragende tilleggstjenester

Customer Success Services

Finn et tjenestenivå som passer for bedriften din. Få tilgang til ressurser, utnytt støtte, engasjer eksperter og bygg ferdigheter for å realisere vellykkede resultater.

Premium Training

Vell opp teamet ditt med ekspertopplæring, sertifiseringer og online læring designet for å maksimere potensialet i Citrix-løsningene dine.