Forenkle applikasjonslevering og sikkerhet radikalt

Endre måten du leverer og sikrer programmer med verdens første intensjonsbaserte tjeneste

For dine kunder og ansatte er applikasjonsopplevelsen alt. Med Citrix App Delivery and Security Service er det enklere enn noensinne å sikre at hver app yter raskt og forblir sikker med fullstendig automatiserte konfigurasjoner.

Reduser kompleksiteten på hvert trinn i appens leveringslivssyklus

Bare Citrix tilbyr en intensjonsbasert tjeneste for å overvåke tilstanden til applikasjonsmiljøet ditt – og kontinuerlig optimalisere det. Med de menneskelige prinsippene for å lære, tilpasse og beskytte alltid på jobben, kan du være trygg på at applikasjonene dine vil fungere raskt og holde seg sikre.

Eliminer internettblindpunktet

Du kan ikke kontrollere internett. Men du kan forhindre at flaskehalser på internett påvirker applikasjonsytelsen din. Citrix App Delivery and Security Service analyserer rundt 10 milliarder datapunkter for automatisk å justere trafikken – slik at du kan sikre en optimal applikasjonsopplevelse hver gang.

1 milliard
brukerøkter

50 000
nettverk 

Over 200
land

Citrix App Delivery and Security Service kommer til å bli en spillveksler for SaaS og mikrotjenester. Den har den perfekte blandingen av tilpassbarhet og innebygd intelligens som gjør det mulig for bedrifter å distribuere sine inntektsgenererende apper raskt og sikkert uten å ofre funksjonaliteten som kundene deres er avhengige av.

Geoffrey Knaak
Teknisk sjef, senior systemadministrator
Aria-systemer

Støtteprodukter

Citrix Workspace

Omdefiner medarbeideropplevelsen med en intelligent arbeidsområdeplattform.

Citrix Virtual Apps and Desktops

Legg til rette for en moderne digital arbeidsplass ved å levere apper og skrivebord til alle enheter fra alle skyer.