IT-løsninger for utdanning

Institusjoner for høyere læring er sårbare for en rekke planlagte eller uplanlagte lokale, nasjonale eller globale forretningsforstyrrelser. Ved å sikre sømløs drift uansett hva som skjer, bidrar den riktige digitale teknologiløsningen til å beskytte institusjonen din mot konsekvenser som hull i studentenes utdanning, skadet institusjonsomdømme og økonomiske implikasjoner.

Overgang til fjernundervisning

Verden endrer seg raskere enn noen gang for å støtte eksterne ansatte, og nå eksterne studenter. Å holde elevene engasjert og fokusert på å lære utenfor klasserommet er et uventet skifte, spesielt for førstegangsbrukere. Citrix gjør dette skiftet enkelt, og skaper fleksible læringsområder ved hjelp av programvirtualisering for å levere alle apper – til og med tunge, 3D- og grafisk intensive apper – for å redusere kostnadene for tynne klienter eller personlige enheter.

Rapport: Høyere utdanning. Sikre kontinuitet under en forstyrrelse

Koble til og samarbeid sikkert

Citrix bidrar til å fremme læring ved å samarbeide, dele ideer, skape nye forbindelser, oppdagelser og gjennombrudd. Med Citrix-løsninger for utdanning trenger ikke studenter, fakultet og ansatte lenger å bekymre seg for å huske hvilken enhet eller mappe de lagret et viktig dokument. Ved hjelp av et sikkert verktøy for deling av datafiler lagres og synkroniseres filer og prosjekter på tvers av enheter og steder.

Aktiver datamaskinbaserte vurderinger

Testtaking er nå enklere enn noen gang. Eksamener kan leveres på samme enhet som brukes til å studere på i stedet for å måtte reise til ukjente datalaboratorier. Lever vurderinger gjennom et virtuelt skrivebord for å utnytte maskinvareressursene bedre. I stedet for at IT låser seg eller tar PC-er ut av sirkulasjon for å installere testprogramvare, kan studentene endre fra en økt til den neste sømløst. IT-administratorer kan også legge til et ekstra lag med sikkerhet ved å levere datamaskinbaserte vurderinger i en låst, beholderbasert sikker nettleser.

Sikre sensitive forskningsdata

Forskningsdata er en stor inntektskilde for store universiteter og sikrer at forskningsdatasikkerhet er kritisk. I stedet for å bekymre seg for å tilby spesielle tilgangsmetoder under en avbrudd, kan IT gi folk tilgang til sine sikre digitale arbeidsplasser over enhver tilgjengelig tilkobling uten behov for ekstra VPN-programvare. Hvis data går tapt eller blir stjålet, kan det koste millioner av dollar og utsette universitetet for rettssaker. Ved å sikre nettverks- og skyinfrastrukturen – inkludert filer som forskere hele tiden deler – kan du forhindre tapte eller stjålne data.

Forenkle overholdelse av forskrifter

Skoler og universiteter har et vell av ansatte og studentdata – akademisk evne, økonomisk status, fysiske og psykiske helsejournaler – som må være sikre for å beskytte personvernet. Sentralisert programadministrasjon og filsynkronisering og deling i foretaksklassen gjør det enklere å holde ansatte og studentdata sikre og bevise forskriftssamsvar.  

Indiana University utnytter Citrix utdanningsteknologi for å utvide utdanningsressursene til alle.

Topp 10

De ledende utdanningsorganisasjonene er avhengige av Citrix-løsninger.

  • Topp 10 høyest rangerte universiteter
  • Alle amerikanske "big ten" universiteter
  • Topp 10 største amerikanske skoledistrikter

Det fine med plattformer som Citrix er at de har rike, fleksible og skalerbare, slik at vi kan omfavne ledende måter å utdanne studenter og forske på komplekse globale problemer.

Jordan Catling
Assisterende direktør for klientteknologi
University of Sydney

Les kundehistorien

Er du klar til å jobbe bedre?

Ta neste steg mot en digital virksomhet.

Oslo : 
+47 21 52 01 50