IT-løsninger for helsesektoren

Citrixs IT-løsninger for helsesektoren muliggjør digital transformasjon ved å gi klinikere øyeblikkelig tilgang til pasientinformasjon mens de flytter seg mellom steder, enheter og nettverk.

Velg hvordan du vil strukturere det skyklare miljøet

I den nye hybridskyhverdagen gjennomfører bedriftene overgangen til skyen i forskjellige hastigheter. Citrix gir deg muligheten til å designe en type skyklart IT-miljø som passer behovene til ditt helseforetak, slik at brukerne får tilgang til flere og flere forskjellige typer applikasjoner – inkludert SaaS, nettapper eller tradisjonelle Windows-apper.

Blogg: Presisjonsmedisin møter intelligente arbeidsplasser

Utvikle forretningsmodellen din

Citrix-løsningene hjelper deg med å styre vekst og endringer. Kanskje dreier det seg om overgangen fra en ensartet, sykehusbasert modell til et distribuert, samfunnsbasert helseprogram, eller kanskje gjelder det en annen utfordring. Sikre IT-miljøet ditt med sikkerhet som inkluderer kunstig intelligens og maskinlæring som oppdager avvik i brukeradferd, eksterne trusler eller problemer med endepunkter. Med Citrix-nettverksjobbing er du klar for alle utfordringer, enten det dreier seg om skalering for å administrere en fusjon eller overtakelse eller håndtering av variasjoner i nettverkstrafikken på grunn av en stor hendelse.

Gi en konsekvent klinikeropplevelse

Citrix Workspace er en sikker, spesialutviklet plattform for app- og datatilgang, uavhengig av enhet, nettverk eller plassering. Citrix Workspace gir IT trygghet ved at dataene er sikret i datasenteret, og gir en tilfredsstillelse ved å vite at klinikerne får den samme sikre og velkjente opplevelsen mens de beveger seg fra sted til sted.

Forenkle tilgangen til elektroniske helsejournaler (EHR)

Citrix-løsningene forbedrer den kliniske arbeidsflyten ved å gi klinikerne tilgang til sensitiv pasientinformasjon på alle mobile enheter og nettverk. Helsearbeiderne har sikker tilgang til apper og data uansett hvor de er, mens klinikerne får enklere tilgang til appene når de flytter seg fra sted til sted.

Blogg: De 3 E-ene i databehandling i helsevesenet

Få enkel tilgang til HIPAA- og HITECH-samsvarsinformasjon

Ha informasjonen for HIPAA- og HITECH-samsvar lett tilgjengelig. Oppfyll revisjonskravene ved å håndheve retningslinjer som ikke bare gir tilgang til beskyttet helseinformasjon (PHI) basert på brukerens kontekst, men som også oppretter et revisjonsspor. Løsningene fra Citrix omfatter innebygde verktøy for overvåking, logging og rapportering som bistår IT-teamene ifm. aktive samsvarshendelser og etterfølgende undersøkelser.

Hindre tyveri av PHI

Med Citrix-løsningene lagres dataene i datasenteret snarere enn på endepunktsenheter.  Dette påser at beskyttet helseinformasjon (PHI), kliniske forsøksdata og finansiell informasjon er sikret. Citrix-nettverksjobbing reduserer angrepsoverflaten ved å konsolidere tilgangspunkter med retningslinjer for granulær tilgangskontroll, inkludert støtte for nFactor-autentisering for å bidra til PHI-samsvar.

Arbeidsplass IoT for helsesektoren 

100% av de 10 største helseorganisasjonene i USA bruker IT-løsninger fra Citrix.

Med vårt nåværende miljø kan vi levere EMR-systemet, dikteringsprogramvare, bildevisning og mye annet til flere tusen klinikere og medarbeidere uansett hvor de befinner seg. Vi kan også fjernslette innholdet på mobile enheter hvis de blir borte eller stjålet. Og best av alt, det hele foregår helt sømløst for sluttbrukerne. De fleste av dem vet ikke engang hvordan det skjer, de vet bare at det fungerer.

Linda Shanley
Visepresident og CIO
Saint Francis Hospital and Medical Center

Er du klar til å jobbe bedre?

Ta neste steg mot en digital virksomhet.

Oslo : 
+47 21 52 01 50