Applikasjonssikkerhet som en tjeneste – enkel og helhetlig beskyttelse

Omfattende app- og API-beskyttelse – uansett hvor de brukes

Nettappene og API-ene dine er viktige – og sårbare. Citrix holder dem sikre med vår anerkjente, omfattende beskyttelse av nettapplikasjoner og API-er som en skytjeneste. Tjenesten Citrix Web App og API Protection gir helhetlig, anerkjent og lagvis beskyttelse mot kjente angrep og nulldagsangrep mot applikasjoner. Den skybaserte tjenesten holder alle applikasjonstyper sikre på tvers av flere skyer med en brannmur, robotadministrasjon og DDoS-beskyttelse. Dermed kan du opprettholde sikkerheten konsekvent.

Hastighet og enkelhet ved beskyttelse av applikasjoner og API-er

Sørg for kontroll og samsvar på tvers av flere skyer

Citrix Web App and API Protection er enkelt å distribuere og konfigurere på tvers av flerskymiljøer – og alt fra en og samme skjerm. Beskytt alle applikasjoner, overalt, med en helhetlig tilnærming til sikkerhet som kombinerer både risikoreduksjon og volumetrisk DDoS-beskyttelse med den anerkjente Citrix-brannmuren for nettapplikasjoner.

Sikkerhetstall

92

92 % av rapporterte sårbarheter ligger i applikasjoner, ikke i nettverkene.

Les løsningssammendraget

62

62 % av organisasjonene er ikke trygge på applikasjonssikkerheten.

Vis rapporten

Vi jobber for at du skal lykkes

Porteføljeprogrammene Customer Success Services (CSS) Select og Appliance Maintenance er inkludert i abonnementet, og kombinerer kundestøtte som er alltid på, ekspertveiledning, fleksibel opplæring og proaktiv overvåking. Vi har kun ett mål: kundenes suksess.

[Citrix Web App Firewall] analyserer applikasjonens adferd og gir anbefalinger til de ansatte for å sikre at vi kan gi optimal beskyttelse til samtlige nettapplikasjoner.

Torsten Brandt
Head of Data Centre Network Infrastructure
Dataport

Les kundehistorien