Jobben din er i ferd med å bli mye enklere

En ny æra av arbeid er her.

Citrix og Wrike er nå forenet, ikke bare som ett selskap, men av en felles visjon – å fjerne kompleksiteten fra jobben slik at mennesker og team kan prestere på sitt beste.

Bli med de over 20 000 kundene som gjør sitt beste med Wrike

Wrikes allsidige arbeidsstyringsplattform forenkler måten team av alle slags jobber og samarbeider på alle prosjekter og oppgaver – noe som øker produktiviteten med 50 % og reduserer e-post med 90 %.

Med tilbud for spesifikke forretningslinjer – Wrike er den eneste plattformen som gjør at bedriften din kan jobbe som én.

IT

Administrasjon av IT-tjenester

IT-prosjektledelse

Smidig

Teknisk ekspertise

Lage veikart

Sprint-planlegging

Smidig

Salg

Onboarding og aktivering

Drift

Strategisk prosjektledelse

Markedsføring

Kreativ produksjon

Kampanje- og arrangementsadministrasjon

Produktlanseringer

HR

Onboarding og utvikling av ansatte

Planlegging

Kommunikasjon

Hvorfor trenger du en samarbeidsplattform for arbeidsledelse?

Folk jobber på flere måter enn noen gang før. Det er avgjørende at de har enkel, sikker tilgang til alt de trenger for å gjøre sitt beste arbeid. Med samarbeidsløsninger for arbeidsledelse fra Wrike, som nå er en del av Citrix-familien, kan du gi dine ansatte og team muligheten til å få sikker tilgang til, samarbeide og fullføre alle typer arbeid, uansett hvor det måtte gjøres.

Topp 10 fordeler med Wrike:

1. Én enkelt kilde til sannhet

Samarbeid med kontekst på tvers av alle forretningsfunksjoner i bedriftsskala. Wrike tilbyr en sentralisert løsning for prosjektstyring – enten de ansatte er eksterne, hybride eller på kontoret. Som ditt oppføringssystem kan Wrike få plass til alle arbeidsflyter enten opprinnelig eller gjennom integrasjoner.

2. 360° innsyn i prosjekter

Administrer arbeidsflyter og overvåk produktiviteten med full sanntidsinnsyn i prosjektstatus, fremdrift og teamarbeidsbelastninger.

3. En fleksibel løsning for alle teamene dine

Få allsidigheten og strukturen du trenger for å la alle teamene dine se, planlegge og organisere arbeidet sitt for å maksimere produktiviteten. Wrike er fullstendig konfigurerbar, slik at hvert team kan opprette det hierarkiet og arbeidsflyten som passer best for dem.

4. Samarbeid på tvers av avdelinger

Samarbeid på tvers av hele bedriften i sanntid. Gjør møter og gruppechatmeldinger om til resultater. Aktiver asynkron kommunikasjon for spredte team. Merk dokumenter, få raske godkjenninger og inviter kunder eller ledere til å gå gjennom leveringer – selv om de ikke er Wrike-brukere.

5. Automatiserte arbeidsflyter for å forbedre effektiviteten

Eliminer repeterende administrativt arbeid. Automatiseringer som kan tilpasses, ruter forespørsler og oppgaver til riktig mappe, tilordner arbeid til riktig person og automatiserer arbeidsflyter for alltid å holde ting i gang.

6. Sikkerhet som overgår bransjestandarder

Få tilgang til oppgavene og prosjektene dine sikkert og uten avbrudd, uansett hvor du befinner deg. Wrikes datasentre i USA og EU har en oppetid på 99,9 %. Brukerstyrte krypteringsnøkler og rollebaserte tillatelser sikrer at dataene forblir private når de må.

7. Integrasjon med verktøyene du bruker mest

Wrike har hundrevis av forhåndsbygde integrasjoner – og kan tilpasses for å skape integrasjoner med nesten alle apper – slik at du kan automatisere oppgaver, holde systemene synkronisert og sikre sømløs dataflyt.

8. Forenklet ressursbehandling

Få alltid de riktige ressursene på rett sted. Følg opp tiden på et øyeblikk, overvåk fremdriften og tildel ressurser til aktiviteter manuelt eller automatisk. Prognose basert på planlagt kontra faktisk tid og budsjett, og forutsi og reduser risiko for prosjekter.

9. Intelligent teknologi som øker produktiviteten

Frigjør tid og stimulere til innovasjon. Wrikes arbeidsintelligens benytter seg av titalls millioner anonymiserte datapunkter, og bruker deretter banebrytende kunstig intelligens og maskinlæring til å anbefale og sette opp automatiseringer og varsler, slik at teamene dine kan fokusere på arbeid av høy verdi.

10. Uovertruffen rapportering for å måle fremdrift og resultater

I tillegg til egendefinerte instrumentbord og rapporter får du verdifull innsikt ved å koble innsats, ressurser og personer til ytelse og resultater – en funksjon som bare er tilgjengelig med Wrike.

Se hvordan Wrike gjør arbeidet enklere og sikrere

NETTSEMINAR

Se Wrikes makt i en demo

Bli kjent med Wrike

KUNDEPANEL

Hør et kundepanel diskutere hvordan de bruker Wrike for å forbedre produktiviteten

Registrer deg for dette eksklusive webinaret

Q&A-SERIEN

Bli med i vår ukentlige Ask the Expert-serie

Registrer deg nå

Er du klar til å komme i gang?

Oslo : 
+47 21 52 01 50