Hva er applikasjonslevering og sikkerhet fra Citrix?

Gi en perfekt applikasjonsopplevelse i alle infrastrukturer

Citrix’ løsninger for applikasjonslevering og sikkerhet er utviklet for å sikre at forretningskritiske applikasjoner fungerer godt og sikkert. Løsningene er sentrert rundt en omfattende kontroller for applikasjonslevering og avansert WAN, og kan hjelpe bedriftene med å lykkes ved å sikre en optimal brukeropplevelse.

Citrix’ løsninger for applikasjonslevering og sikkerhet gir den helhetlige oversikten du trenger for å opprettholde konsekvent sikkerhet – også i de mest distribuerte miljøene.

Hva gjør Citrix-plattformen for applikasjonslevering så effektiv?

Kundene og arbeidsstyrken din forventer en feilfri applikasjonsopplevelse til enhver tid. Men når organisasjonene nå går over til en blanding av nettbaserte, SaaS-, virtuelle og moderne, skybaserte apper, blir det vanskeligere å oppfylle disse forventningene med tradisjonelle tjenesteleverandører. Med Citrix’ løsninger for applikasjonslevering og sikkerhet er opplevelsen den samme, uansett hvor brukerne befinner seg eller hvilke typer apper de bruker – og IT beholder den komplette oversikten:

Citrix’ løsninger for applikasjonslevering gir ikke bare en god brukeropplevelse, men også en helhetlig oversikt over både denne opplevelsen og miljøet. Robust belastningsfordeling og fleksible WAN-kantfunksjoner gir teamene muligheten til å optimalisere applikasjonsytelsen, uansett apptype og underliggende infrastruktur. Resultatet er en konsekvent rask og feilfri brukeropplevelse.

Citrix’ løsninger for applikasjonssikkerhet forenkler prosessen med å beskytte et stadig mer sårbart økosystem med apper og API-er. En integrert brannmur for nettapplikasjon (WAF), volumetrisk beskyttelse mot distribuert tjenestenekt (DDoS) og robotadministrasjon, kombineres på en og samme skjerm for å automatisere og sikre appkonnektiviteten.

Optimaliser sluttbrukernes applikasjonsopplevelse med Citrix ADC og Citrix SD-WAN

Gi bedre ytelse for alle applikasjoner i alle infrastrukturer.

Utforsk Citrix ADC

Sørg for en alltid-på-opplevelse for alle avdelinger og fjernarbeidere.

Utforsk Citrix SD-WAN

Hva er Citrix ADC og Citrix SD-WAN, og hvordan hjelper de deg med å gi en overlegen opplevelse?

Løsningene for applikasjonslevering og sikkerhet fra Citrix er bygget på grunnlag av bransjeledende applikasjonslevering og WAN-kantfunksjoner. I tillegg til å gi jevn drift og omfattende oversikt over tusenvis av apper, vil disse teknologiene optimalisere applikasjonsleveringen basert på nettverksbetingelsene og sette deg i stand til å sikre alle applikasjonene og hele nettverket.

Citrix ADC gjør det mulig for IT å forenkle prosessen med å optimalisere ytelsen for SaaS-, skybaserte og lokalplasserte applikasjoner. Fra en og samme skjerm kan organisasjonene få jevn drift og helhetlig oversikt på tvers av flere skyer, samtidig som de opprettholder en konsekvent applikasjonssikkerhet.

Citrix SD-WAN bruker en innebygd kontrollmotor til å identifisere over 4500 apper og automatisk tilpasse nettverksforholdene for å sikre at alle applikasjonstrafikk leveres sømløst. Med avanserte WAN-kantfunksjoner kan IT benytte «zero-trust» sikkerhetserklæringer, uten å hemme nettverksytelsen.

Hva kan du gjøre med Citrix’ løsninger for applevering og sikkerhet?

Tusenvis av organisasjoner i ulike bransjer bruker Citrix ADC og Citrix SD-WAN til å sikre smidigheten og levere en feilfri applikasjonsopplevelse.

Forbedre applikasjonsopplevelsen

Oppretthold konsekvent sikkerhet

Gjør applikasjonsleveringen enklere for IT

Gi den beste appopplevelsen med en anerkjent, ledende aktør innen applikasjonslevering

Tolly Group konkluderer med at Citrix ADC VPX-ytelsen er bedre enn F5 BIG-IP VE

Se hvordan Citrix senker ventetiden og sikkert leverer den beste applikasjonsopplevelsen til brukerne.

Hent rapporten

Citrix ADC VPX gir bedre resultater enn F5 BIG-IP i alle varianter av alle tester.

Tolly Test Report #221100
Januar 2021

Stol på lederen innen applikasjonslevering som brukes av bedrifter over hele verden

98

98 % av Fortune 500

400

over 400 000 kunder

100

100 millioner brukere i over 100 land

Utforsk flere ressurser for applikasjonslevering og sikkerhet

E-BOK

Hvordan nettverket ditt kan ta opp kampen med skyen – og vinne

Hent e-boken

ARTIKKEL

7 viktige hensyn for mikrotjenester basert på applikasjonslevering

Hent rapporten

E-BOK

5 trinn for å sikre forretningskontinuitet for applevering

Få e-boken 

Relaterte produkter

Få enda mer ut av applikasjonsleverings- og sikkerhetsløsninger fra Citrix med disse støtteproduktene.

Er du klar til å jobbe bedre?

Ekspertene våre er på plass for å svare på de viktigste spørsmålene. Ta kontakt i dag for å høre fra en spesialist på applikasjonslevering og sikkerhet.