Hva er en digital arbeidsplass fra Citrix?

Finn en bedre løsning for å oppfylle behovene til moderne arbeidstakere

Måten vi jobber på er i endring. Dagens arbeidstakere ser ikke lenger på jobben som et sted man er, men som noe man gjør. Mer enn noen gang har de ansatte et behov for å kunne jobbe fra hvor som helst – på alle enheter og til alle døgnets tider. Det betyr at den tradisjonelle arbeidsplassen må vike for en mye mer moderne løsning. Ved å ta i bruk en digital arbeidsplass som lar de ansatte jobbe hvor som helst – en som ikke er knyttet til et geografisk sted, et bestemt nettverk eller en maskinpark – kan man få til fantastiske ting. Dette er en type digital forvandling som raskt fører til en overlegen brukeropplevelse, mer engasjement blant de ansatte og større produktivitet.

Det er akkurat det digitale arbeidsplasser fra Citrix er utviklet for å bidra til.

Citrix-løsningene for digitale arbeidsplasser gir bedriftene muligheten til å levere appene og dataene de ansatte trenger for å være så produktive som mulig – uansett hvor de jobber eller hvilke enheter de bruker.

Fra fysisk arbeidsplass til digital arbeidsplassløsning

Når det dreier seg om å oppfylle behovene til moderne arbeidstakere, snakker vi om mye mer enn å levere apper og data. Den riktige digitale arbeidsplassløsningen vil også låse opp innovasjon og engasjement. Det handler mindre om å levere muligheter for fjernarbeidere eller distribuerte team, og mer om å sørge for at de ansatte har alt de trenger for å gjøre en så god jobb som mulig, dag ut og dag inn – uansett hvor de er, hvilken enhet de bruker eller hvilket nettverk de er tilkoblet.

Derfor er Citrix-løsningene for digitale arbeidsplasser utviklet for å gi friheten og fleksibiliteten bedriftene trenger for å skape en smartere måte å jobbe på.

Disse virtualiserings og skyløsningene gir ikke bare bedriftene mulighet til å endre hvor og hvordan de ansatte jobber, men også automatisere daglige oppgaver. I stedet for å bruke mye tid på unødvendig arbeid og klønete teknologi, vil en innovativ arbeidsplassløsning gi de ansatte friheten til å fokusere på personlig fremgang og nyttig arbeid – uansett om de er på kontoret, ute på reise eller på hjemmekontoret.

La de ansatte jobbe smartere med Citrix Workspace

Tradisjonelle samarbeidsverktøy og skytjenester er ikke lenger nok. Se hvilke funksjoner som virkelig hjelper de ansatte med å få ut potensialet, slik at du kan gi teamene dine verktøyene de trenger for å lykkes.

Utforsk Citrix Workspace

Hva kan du gjøre med Citrix Workspace?

Tusenvis av organisasjoner i mange bransjer – bank, utdanning, myndigheter, helsetjenester, produksjon osv. – bruker digitale arbeidsplassløsninger fra Citrix til å øke engasjementet og innovasjonen.

Gjør ansattopplevelsen bedre

 • Bruk fjernarbeid

  En digital arbeidsplass som er tilgjengelig når og hvor som helst gjør det enkelt for de ansatte å jobbe utenfor kontoret

 • Skap en bedre opplevelse

  Innovativ arbeidsplassintelligens gir de ansatte forutsetninger til å gjøre en best mulig jobb

 • Mobilitet og økt produktivitet

  Enhetlig endepunktsadministrasjon gir det enkelt å oppfylle behovene til den mobile arbeidsstyrken.

Sørg for at bedriften er sikret

Forenkle IT

 • Opprett mikroapper

  Du kan lage mikroapper som passer til de ulike arbeidsmetodene de ansatte foretrekker

 • Skyen er din beste venn

  Fleksibiliteten med Citrix’ digitale arbeidsplasser betyr at du kan gjøre overgangen til skyen i din egen hastighet

 • Skift til 365

  Med sømløse integreringer får du en sømløs migrering til Microsoft Office 365

Gi de ansatte muligheten til å jobbe på sin måte 

Global virksomhet gir folk en grunn til å gjøre mer meningsfylt arbeid

Worldpay persontilpasser den digitale arbeidsplassopplevelsen for tusenvis av ansatte, slik at de får tilgang til alle ressursene de trenger på ett og samme sted.

Les kundens suksesshistorie

Citrix er utrolig viktig for oss, fordi de gir oss muligheten til å skjule kompleksiteten for sluttbrukerne og la dem konsentrere seg om jobbe sin, samtidig som de gir meg verktøyene jeg som teknologileder trenger for å legge til rette for dem.

Jason Keith Scott-Taggart
Head of business technology services
Worldpay

Produktivitet i tall

98

98 % av Fortune 500

400

over 400 000 kunder

100

100 millioner brukere i over 100 land

Utforsk flere digitale arbeidsplassressurser

ARTIKKEL

Hvordan sikre organisasjonens forretningskontinuitet

Hent rapporten

E-BOK

Status for arbeid utenfor kontoret

Få e-boken

VIDEO

Skap en friksjonsløs opplevelse

  (1:26)Se nå

Relaterte produkter

Få enda mer ut av den digitale arbeidsplassen med disse støtteproduktene.