Partner med Citrix

Deltag i et fællesskab af anerkendte teknologiledere, og giv dine kunder digitale arbejdsrum, der kombinerer frihed og sikkerhed, samtidig med at fortjenesten vokser.

Leder du efter noget andet?

Find en lokal partner            Find kompatible løsninger

Fordele ved at være Citrix-partner

  • Giv medarbejdercentrerede og sikre løsninger til dine kunder og mulige kundeemner med Citrix Digital Workspace, netværk og analyse

  • Udnyt de økonomiske incitamenter og specialtilbud til at fremme mulighederne for din virksomhed

  • Benyt online træning og certificeringskurser til at opbygge og forbedre din praksis

  • Få adgang til en lang række værktøjer og ressourcer, der skal hjælpe dig med at markedsføre og sælge dine tjenester eller Citrix-kompatible løsninger

Sælg Citrix-produkter og -tjenester

Vind dine kunders tillid som ekspert inden for løsninger, der muliggør sikker teknologi til digitale arbejdsrum

Det siger vores partnere

Vi har set flere konkurrenter gennem årene, men der er ingen som Citrix. Ace IQ er en virksomhed, der er opbygget omkring Citrix-tilbud. Vi forsyner ikke bestemte markeder. Alle har brug for Citrix. Vi ved, Citrix giver kunderne værdi.

Håkan Andersson
adm. direktør
AceIQ

Vores mål som Citrix Platinum-løsningsrådgiver i mere end 20 år er at overføre vores kunders arbejdsbyrde til clouden og levere datacenterets fleksibilitet samt sikre databehandling og analyse. Citrix Cloudløsninger har vist sig at være det afgørende element i accelereringen af kundens overgang til cloud ved at minimere og overlade kompleksiteten af systemstyring til dem, der kender den bedst, nemlig Citrix.

Paul Kunze
VP, salg og markedsføring
IntraSystems

Vi er pot og pande med Citrix. Vi er på linje med hinanden. Vi betragter Citrix som en venlig og behagelig producent. Og dog er de stærke, intelligente og innovative, hvor det er afgørende.

Nancy Pautsch
Chefagitator for berørte parters værdier
Envision IT

Priser, som vi har
modtaget