Globale strategipartnere

Se, hvordan vi samarbejder med vores partnere om at levere innovative løsninger.

Oplev, hvordan Citrix og førende organisationer samarbejder om at levere komplette løsninger med optimeret performance og oplevelse.

Drag fordel af, og fremskynd din digitale transformation igennem Citrix System Integrator-rådgivning, -integration, -hosting og professionelle tjenester for at levere innovative løsninger, der udnytter Citrix-produktporteføljen.

Oplev vigtige teknologipartnere, som integrerer Citrix-produkter i deres løsninger for at forbedre sikker levering af apps og data.

Gennemse Citrix Ready Markedspladsen

Bitdefender og Citrix deler missionen om at hjælpe organisationer med at levere en omfattende og fuldt udformet arbejdspladsoplevelse med henblik på at maksimere produktiviteten, samtidig med at sikkerhed integreres helt ned til hypervisor-niveauet for at bekæmpe selv de mest sofistikerede databrud.

ControlUp leverer ægte overvågning af Citrix Virtual Apps and Desktops i realtid, så du kan fejlfinde og afhjælpe problemer med brugeroplevelsen og ydeevnen. ControlUp hjælper dig også med at nedbringe omkostningerne, reducere nedetiden og øge din Citrix-installations ROI.

En førende løsning inden for resultatstyring, som hjælper Citrix-kunder med at få skønne brugeroplevelser og maksimere forretningstjenester af kritisk betydning, mens den samtidig leverer det lovede ROI.

Som end-to-end-løsning til virtuelle arbejdspladser transformerer Flexxible IT og Citrix et kompliceret VDI-projekt til en nøglefærdig løsning, der gør installation, anvendelse, administration og vedligeholdelse nemmere, hurtigere og sikrere.

Citrix og HP, Inc. har været banebrydende på markedet for applikations- og desktoplevering i over ti år og har sat standarden for produktivitet, mobilitet og cloudløsninger på arbejdspladsen.

En pioner inden for visuel databehandling med særlig fokus på super-, mobil clouddatabehandling, der styrker oplevelsen af Citrix Virtual Desktops-infrastruktur (VDI).

Fremhævet partner

Citrix samarbejder med Microsoft om at accelerere fremtidens arbejde

Sammen hjælper vi virksomheder med at forenkle cloudforvandling og hurtig tilegnelse af digitale arbejdsrum og virtuelle desktops for at fremme større fleksibilitet, produktivitet og sikkerhed.

Få mere at vide