Rådgivning

Gør brug af Citrix' konsulenteksperter til planlægning, opbygning, udrulning, administration og optimering af dit succesfulde miljø.

Katalysatorerne for bedre resultater

Uanset hvor du er på din rejse, kan du gøre brug af vores hold af fagkyndige Citrix-konsulenter, der hjælper med at definere klare mål, accelerere resultater og maksimere succes hele vejen.

Collaboration to accelerate
Proven to deliver results
Security-first strategies
With Citrix experts, you’re set to win

Samarbejd for at accelerere

Når vi har defineret dine mål og ønskede resultater, begynder vores eksperter deres arbejde med at planlægge, designe og bygge de rette løsninger til din virksomhed med så meget (eller lidt) direkte assistance, som du behøver på hver del af rejsen.

Leverer dokumenterede resultater

Vi måler succes, demonstrerer resultater, minimerer risici og maksimerer positiv forretningseffekt – så du kan holde styr på ROI hele vejen.

Sikkerhed først-strategier

Realisér alle dine resultater risikofrit og sikkert. Vi fokuserer på at beskytte dine kritiske forretningsaktiver med vores fremhævning af netværk og endepunktssikkerhed.

Med Citrix' eksperter er du klædt på til at vinde

Omfattende erfaring med teknisk og opsøgende arbejde, intellektuel ejendom og data-drevne resultater gør alt sammen sit til, at du får succes. Invitér en Citrix-ekspert for at få mest effektivitet fra dine Citrix-løsninger.

Udforsk konsulentydelserne

Uanset om du skal i gang med nye opgaver og udfordringer i virksomheden, hjælper vores Citrix-eksperter dig med at opnå bedre resultater – hurtigere.

Kom i gang

Din digitale transformationsrejse begynder her. Tag et kig på vores forbrugsacceleratorpakke, og gør brug af hjælpen fra vores konsulenter til at definere mål, lave planer og høste frugterne af din Citrix-løsning med det samme.

92
%

af de adspurgte IT-organisationer anbefaler Citrix Konsulentservice.

TVID: 6C6-E5C-39B

91
%

af de adspurgte IT-organisationer så udbytte af Citrix Konsulentservice inden for 6 måneder eller mindre.

TVID: D6D-1E6-5C0

Kapacitet

Vores Citrix-konsulenthold har erfaringen og ekspertisen til at kunne hjælpe dig med at administrere cloudoverflytninger, sikre dine arbejdsrum eller opnå et hvilket som helst resultat, som din forretning har behov for.

Sikkert digitalt arbejdsrum

Integrér teknologier, platforme, enheder og clouds for at sikre og forenkle din IT-administration af virtuelle arbejdsrum. Giv medarbejderne personlig adgang udelukkende til de systemer og værktøjer, som de har brug for – hvornår og hvordan de har brug for dem.

Gør din IT-arkitektur enklere ved at gå fra en distribueret model med punktløsninger til Citrix Workspace, hvilket reducerer din angrebsoverflade på klientsiden. Vores eksperter vil vise dig, hvordan du kan drage fordel af vores yderligere funktioner og tjenester, der supplerer dine nuværende Citrix Virtual Apps, Citrix Virtual Apps and Desktops og Citrix ADC-installationer.

Vi udfører en vurdering for at forstå dit nuværende miljø og dine nuværende behov, hvorefter vi udvikler en detaljeret strategi baseret på førende praksisser for at migrere dine ældre systemer til Citrix Workspace.

Baseret på dine specifikke behov og vores validerede design installerer vi din tilpassede løsning til et sikkert digitalt arbejdsrum. Vi udvikler også installationsdokumentation til problemfri overgang, skalering, optimering og administration af dit miljø efter dit behov.

Vores CISSP-certificerede konsulenter gennemgår din virtualisering samt dit netværks-, mobilitets- og datadelingsmiljø med hensyn til sikkerhedsmæssige sårbarheder. Baseret på førende praksis i kontekstuel adgang, netværk, analyse og applikationsdata leverer vi anbefalinger til at mindske risici og forebygge fremtidige angreb.

Applikationslevering og -sikkerhed

For at holde dine følsomme oplysninger sikre og overholde regler er det afgørende at beskytte hele dit virksomhedsnetværk – inklusive filialer og mobile medarbejdere – mod eksisterende og potentielle trusler.

Efter at have lært dine mål at kende, installerer vores eksperter den passende Citrix ADC-løsning. De følger førende praksisser og dokumenterede design, så du kan begynde at høste frugterne af din Citrix-investering.

Vi overflytter dit miljø fra en F5-applikationsleveringskontrollør (ADC) til Citrix ADC for at opnå hurtigere skalerbarhed og bedre app-ydeevne, reducere omkostningerne ved ejerskab gennem konsolidering og gøre cloud muligt i dit datacenter. Vi opnår en forståelse af dine eksisterende iRules og hjælper dig med at overføre dem til dit nye Citrix ADC-miljø, så du kan gå til den med det samme med minimal forstyrrelse.

Softwaredefineret netværk (SDN) kan overvinde begrænsningerne ved traditionelle netværk ved at imødekomme data og applikationer, der er hostet i clouden, eller hentet af medarbejdere på mobilenheder. Vi installerer Citrix SD-WAN på dit primære datacenter og leverer derefter en strategi for, hvordan dit hold installerer den nødvendige SD-WAN-hardware på hvert endepunkt for at sikre en nem og succesfuld installation.

Beskyt dit netværk mod angreb mod applikationslaget med Citrix Web App Firewall, en firewall til netapplikationer (WAF). Vi evaluerer dit miljø for at designe og implementere en sikkerhedsstrategi, der beskytter netapplikationer og aktiver mod kendte og ukendte angreb.

Baseret på dine specifikke behov implementer vi en brugstilfædedrevet videresendelsesproxy og politikkonfigurationer til administration og prioritering baseret på brugertilladelser og URL'er.

Cloudstrategi og -overgang

Uanset om du er klar til at satse alt på cloud eller drage fordel af en hybridmodel, kan vi designe en løsning, der virker for dig. Vi kan også hjælpe dig med at installere, vedligeholde og optimere dine Citrix Cloud-tjenester.

Baseret på dine specifikke behov implementer vi en brugstilfædedrevet videresendelsesproxy og politikkonfigurationer til administration og prioritering baseret på brugertilladelser og URL'er.

Vi samarbejder med dig om at forstå dine forretningsfaktorer og hjælpe dig med at finde den perfekte vej til clouden, uanset om du er ny hos Citrix eller allerede har Citrix-løsninger installeret på stedet. Baseret på denne vurdering skaber og deler vi en ideel konceptuel arkitektur og leverer en tidslinje for at hjælpe dig med at udvikle dit projekt.

Vores cloudeksperter hjælper dig med at identificere dine forretningsfaktorer, udforme din cloudtilgang og udvikle en detaljeret cloudarkitektur. For at understøtte denne arkitektur definerer vi førende praksisser og overflytningsstrategier og sikrer os, at du har en solid strategi og plan for implementeringen af dette design.

Leder du efter en nøglefærdig løsning? Lad Citrix' eksperter administrere dit miljø for dig

Udforsk Citrix' administrerede tjenester

Lad os komme i gang

Gør brug af en Citrix Konsulentservice-ekspert for at hjælpe din virksomhed med at få succes

Forstærk dine resultater med enestående yderligere tjenester

Kundesuccessservice

Find et serviceniveau, der passer til din virksomhed. Få adgang til ressourcer, benyt dig af support, gør brug af eksperter og opbyg færdigheder, så du kan føre succesfulde resultater ud i livet.

Førsteklasses træning

Hæv dit hold til et højere niveau med ekspertkurser, certificeringer og netuddannelse, så dine Citrix-løsningers potentiale kan maksimeres.