Gør din applikationslevering og -sikkerhed radikalt enklere

Transformér den måde, hvorpå du leverer og sikrer applikationer med verdens første hensigtsbaserede tjeneste

For dine kunder og medarbejdere betyder applikationsoplevelsen alt. Med Citrix App Delivery and Security Service er det nemmere end nogensinde før at sikre, at hver eneste app præsterer hurtigt og forbliver sikker med fuldstændigt automatiserede konfigurationer.

Reducer kompleksiteten i alle trin af din appleverings livscyklus

Kun Citrix tilbyder en hensigtsbaseret tjeneste til overvågning af sundheden i dit applikationsmiljø – og kontinuerlig optimering af det. Fordi de menneskelige lærings-, tilpasnings- og beskyttelsesprincipper altid er i drift, kan du være forvisset om, at dine applikationer præsterer hurtigt og forbliver sikre.

Eliminer internettets blinde vinkel

Du kan ikke kontrollere internettet. Men du kan forebygge, at internetflaskehalse påvirker din applikationsydeevne. Citrix App Delivery and Security Service analyserer omkring 10 milliarder datapunkter for automatisk at tilpasse trafikken, så du kan sikre en optimal applikationsoplevelse hver gang.

1 mia.
brugersessioner

50.000
netværk 

200+
lande

Citrix App Delivery and Security Service kommer til at ændre spillereglerne for SaaS og mikrotjenester. Med dens perfekte blanding af tilpasningsdygtighed og indbyggede intelligens er det muligt for virksomhederne at anvende deres indtægtsskabende apps hurtigt og sikkert uden at give køb på den funktionalitet, som deres kunder regner med.

Geoffrey Knaak
Teknisk leder, chefsystemadministrator
Aria Systems

Understøttede produkter

Citrix Workspace

Redefiner medarbejderoplevelsen med en platform til et intelligent arbejdsrum.

Citrix Virtual Apps and Desktops

Få et moderne digitalt arbejdsrum ved at levere apps og skriveborde til enhver enhed fra enhver cloud.