IT-løsninger til den offentlige sektor

Sikker levering af apper og data til en mobil arbejdsstyrke i den offentlige sektor. Forbedr effektiviteten, mens driftsomkostninger reduceres og brugeroplevelsen forbedres.

Reducering af omkostninger og forøget produktivitet

Citrix hjælper afdelingerne med sikkert og effektivt at hjælpe den mobile arbejdsstyrke i den offentlige sektor, mens driftsomkostningerne reduceres og brugeroplevelsen forbedres. Citrix’ løsninger giver markante fordele i forhold til omkostninger og produktivitet for offentlige institutioner, fra provisionering af desktops og applikationer på få minutter til reducering af de totale driftsomkostninger med op til 40 %.

Muliggør en mobil offentlig arbejdsstyrke

Levér problemfri mobil adgang til desktops, så effektiviteten og produktiviteten forbedres. Teknologierne til optimering af netværk og ydeevne i realtid fra Citrix leverer en hurtig, pålidelig og førsteklasses oplevelse uanset lokation, enhed og netværksforbindelse.

Sikker levering af driftsafgørende apper og data

Citrix transformerer den offentlige arbejdsplads med løsninger, der beskytter fortrolige data og vogter institutionerne mod cybertrusler. Apper og tilhørende data forbliver i datacentret , hvor de tilgås gennem trinvis, politikbaseret brugergodkendelse. Disse niveauer i adgangskontrollen sammen med revisions- og rapporteringsegenskaberne gør det muligt for IT at administrere overensstemmelse, informationsstyring og databeskyttelse.

Sikr offentlige data i clouden

Citrix gør det muligt for de offentlige institutioner at udnytte omkostningsfordelene ved clouden og samtidig levere den robuste sikkerhed, hurtige fleksibilitet og forbedrede produktivitet, som de efterspørger. De offentlige IT-afdelinger opnår komplet synlighed og trinvis kontrol over alle slutbrugernes datadelingsaktiviteter.

Gør implementeringen af cloud og næste generation-netværk simplere

Bevar en høj tilgængelighed og tjenestekvalitet for hjemmekontoret, afdelingskontoret og mobile medarbejdere. Uanset hvor applikationer og data befinder sig – hybride, lokale eller multicloud-miljøer – kan du på en sikker måde forbinde brugerne til det, de har brug for.

Det nye system har gjort det muligt for os at arbejde mere intelligent, at være mere fremme i skoene og mere ude, hvor vi arbejder med partnere og virkelig sælger byen. Vi har også fået fantastiske tilbagemeldinger fra borgere: Vi ser smartere ud, vi reagerer hurtigere, og vi er mere lydhøre for lokale problemer.

Sarah Reed
Vicedirektør
Sunderlands byråd

Er du klar til at arbejde bedre?

Tag det næste skridt på rejsen mod digital forvandling.

København : 
+45 39193400