Løsninger for IT-afdelinger i sundhedssektoren

Citrix-løsninger til IT-afdelinger i sundhedssektoren giver mulighed for digital forvandling, der giver klinikere øjeblikkelig adgang til patientoplysninger ved facilitets-, enheds- og netværksroaming.

Vælg, hvordan du vil strukturere dit miljø, så det er parat til cloud

I en verden af hybride clouds er det ikke sådan, at vi alle flytter til clouden på samme tid. Citrix giver dig mulighed for at designe den slags skyparate IT-miljøer, der fungerer bedst for virksomhedens sundhedsbehov, så brugerne kan få adgang til flere og flere forskellige typer applikationer – herunder SaaS, webapplikationer og traditionelle Windows-apps.

Blog: Præcisionsmedicin møder intelligente arbejdsrum

Udvikl din forretningsmodel

Citrix-løsninger hjælper dig med at administrere vækst og forandringer. Måske bevæger institutionen sig fra en monolitisk hospitalsbaseret model til et distribueret samfundsbaseret plejeprogram – eller måske er det en anden udfordring. Beskyt dit IT-miljø ved hjælp af sikkerhed, der omfatter kunstig intelligens og maskinindlæring, og få øje på uregelmæssigheder i brugeradfærd, uden trusler eller problemer med endepunkter. Vær klar til enhver udfordring med Citrix Netværk – uanset om det handler om skalering til håndtering af fusion og opkøb eller håndteringsvariationer i netværkstrafikken på grund af en større forretningsbegivenhed.

Levér en konsistent klinikeroplevelse

Citrix Workspace leverer en sikker, formålsbaseret platform til app- og dataadgang, uanset enhed, netværk og sted. Citrix Workspace gør, at IT-afdelinger kan slappe af i visheden om, at data er sikre i datacenteret, og det er tilfredstillende for dem at vide, at klinikere har den samme sikre og velkendte oplevelse, når de bevæger sig fra sted til sted.

Forenklet adgang til elektroniske sygejournaler (EHR)

Citrix-løsninger forbedrer kliniske arbejdsgange ved at give klinikere adgang til følsomme patientoplysninger fra enhver mobilenhed over ethvert netværk. Apps og data følger sikkert sundhedspersonalet, i takt med at de bevæger sig, imens klinikere kan reducere klik og unødvendig app-genstart, når de går fra sted til sted.

Blog: Størst til databehandling inden for sundhedssektoren

Nem adgang til HIPAA- og HITECH-overensstemmelsesoplysninger

Hav HIPAA- og HITECH-overensstemmelsesoplysninger lige ved hånden. Opfyld krav til revision ved at håndhæve politikker, der ikke blot giver adgang til beskyttede sundhedsoplysninger (PHI) baseret på brugerens kontekst, men også   opretter et revisionsspor. Citrix-løsninger indeholder indbyggede værktøjer til overvågning, logning og rapportering for at hjælpe IT-afdelinger med både aktive overensstemmelseshændelser og undersøgelser af forholdene.

Forhindr PHI-tyveri

Med Citrix-løsninger lagres data i datacentret snarere end på endepunktsenheder.  Det sikrer, at beskyttede sundhedsoplysninger (PHI), data fra kliniske undersøgelser og patienters økonomiske oplysninger opbevares sikkert. Citrix Netværk reducerer angrebsoverfladen ved at konsolidere adgangspunkter med granulære adgangskontrolpolitikker, herunder understøttelse af nFactor-godkendelse for at fremme PHI-overensstemmelse.

IoT-arbejdsrum til sundhedsplejen 

Ud af de 10 største sundhedsorganisationer i USA anvender 100 % Citrix' IT-løsninger.

Med vores nuværende miljø kan vi levere vores EMR-system, dikteringssoftware, røntgenbilledvisere m.m. til tusindvis af klinikere og personale, uanset hvor de befinder sig. Vi kan fjernslette mobilenheder, hvis de bliver væk eller stjålet. Og det bedste er, at det hele fungerer uden problemer for vores slutbrugere. De fleste af dem ved ikke engang, hvordan det sker – de ved bare, at det virker.

Linda Shanley
Vicepræsident og CIO
Saint Francis Hospital and Medical Center

Er du klar til at arbejde mere effektivt?

Tag det næste skridt på rejsen mod digital forvandling.

I Nordamerika: 
1 800 424 8749