Applikationssikkerhed som en tjeneste – enkel og holistisk beskyttelse

Omfattende app- og API-beskyttelse – uanset hvor de er implementeret

Dine webapplikationer og API'er er vigtige – og sårbare. For at sikre disse tilbyder Citrix nu vores dokumenterede, omfattende webapplikations- og API-beskyttelse som en cloudtjeneste. Citrix Web App og API-beskyttelsestjenester tilbyder holistisk, dokumenteret og lagdelt beskyttelse mod kendte applikationsangreb og nuldags-applikationsangreb. Den cloudbaserede tjeneste sikrer alle applikationstyper på tværs af multi-cloud med Web App Firewall, BOT-styring og DDoS-beskyttelse. Så du kan bibeholde en konsistent sikkerhedskontrol.

Hastighed og enkelhed for din applikations- og API-beskyttelse

Oprethold kontrol og overensstemmelse på tværs af multi-cloud

Citrix Web App and API Protection er enkel at implementere og let at konfigurere på tværs af multi-cloud-miljøer – alt sammen fra et enkelt transparent vindue. Beskyt enhver applikation, hvor som helst, med en holistisk indgang til sikkerhed, der kombinerer BOT-begrænsning og volumetrisk DDoS-beskyttelse med den dokumenterede Citrix webapplikationsfirewall-løsning.

Sikkerhed udtrykt i tal

92

92 % af alle rapporterede sårbarheder skal findes i applikationer, ikke netværk.

Læs orientering om løsning

62

62 % af organisationerne er ikke trygge ved deres applikationssikkerhed.

Vis infografikken

Vi forpligter os til din succes

Vores udvalgte CSS-program (kundesuccesservice) og porteføljeprogram for applikationsvedligeholdelse, der er inkluderet i dit abonnement, kombinerer understøttelse af altid-på-funktionalitet, ekspertvejledning, fleksibel undervisning og proaktiv overvågning. Vi har ét mål i tankerne: Din succes.

[Citrix Web App Firewall] analyserer applikationens adfærd og sender mine medarbejdere anbefalinger, der skal sikre, at vi kan yde optimal beskyttelse til hver enkelt webapplikation.

Torsten Brandt
Leder af netværksinfrastruktur i datacentre
Dataport

Læs kundehistorie