Arbejdet bliver snart en hel del enklere

En ny arbejdsæra er her.

Citrix og Wrike er nu forenet, ikke blot som firma, men med en fælles vision – at fjerne kompleksiteten fra arbejdet, så folk og hold kan yde deres bedste.

Slut dig til mere end 20.000 kunder, der gør deres arbejde bedst muligt med Wrike

Wrikes alsidige arbejdsadministrationsplatform forenkler den måde, hvorpå alle typer hold arbejder og samarbejder om ethvert projekt og enhver opgave – hvilket styrker produktiviteten med 50 % og nedskærer e-mail med 90 %.

Med tilbud til specifikke forretningsområder er Wrike den eneste platform, der gør det muligt for dit firma at arbejde forenet.

IT

IT-servicestyring

IT-projektstyring

Fleksibilitet

Ingeniørarbejde

Kortlægning

Sprintplanlægning

Fleksibilitet

Salg

Indføring og aktivering

Drift

Strategisk projektstyring

Markedsføring

Kreativ produktion

Kampagne- og arrangementsstyring

Produktlanceringer

Personale

Indføring og udvikling af medarbejdere

Planlægning

Kommunikation

Hvorfor har du brug for en til administrationsplatform til samarbejde?

Folk arbejder på mange flere måder end nogensinde før. Det er afgørende, at de har nem og sikker adgang til alt det, de har brug for, så de kan gøre deres arbejde bedst muligt. Med en administrationsplatform til samarbejde fra Wrike, som nu er en del af Citrix-familien, kan du styrke dine medarbejdere og hold, så de på en sikker måde kan tilgå, samarbejde om og afslutte enhver type arbejde, når det skal gøres.

Topti over fordele ved Wrike:

1. En enkelt kilde til sandhed

Samarbejd med kontekst på tværs af alle forretningsfunktioner, på virksomhedsskala. Wrike leverer en centraliseret løsning til projektstyring – uanset om dine medarbejdere udfører fjern-, hybrid- eller kontorbaseret arbejde. Som dit dokumentsystem kan Wrike imødekomme enhver arbejdsgang, enten oprindeligt eller gennem integrationer.

2. 360° synlighed i projekter

Håndter arbejdsgange og overvåg produktiviteten med komplet synlighed i realtid i projektstatus, fremskridt og arbejdsmængde i holdet.

3. Én fleksibel løsning til alle dine hold

Få den alsidighed og struktur, som du har brug for, så alle dine hold kan se, planlægge og organisere deres arbejde og maksimere produktiviteten. Wrike kan konfigureres fuldt ud, så hvert enkelt hold kan skabe det hierarki og den arbejdsgang, der er bedst for dem.

4. Samarbejde på tværs af afdelinger

Samarbejde på tværs af hele din virksomhed i realtid. Lav møder og gruppechatbeskeder til resultater. Muliggør asynkron kommunikation for spredte hold. Markér dokumenter, godkend hurtigt og inviter klienter eller ledere til at gennemse leverancer – også hvis de ikke er Wrike-brugere.

5. Automatiserede arbejdsgange, der forbedrer effektiviteten

Eliminer repetitivt administrativt arbejde. Automatiseringer, der kan tilpasses efter behov, dirigerer anmodninger og opgaver til de rette mapper, tildeler arbejder til den rette person og automatiserer arbejdsgange, så der altid er fremdrift i tingene.

6. Sikkerhed, der overgår branchestandarderne

Tilgå dine opgaver og projekter på en sikker måde uden afbrydelser, uanset hvor du befinder dig. Wrikes datacentre i USA og EU har 99,9 % oppetid. Brugerstyrede krypteringsnøgler og rollebaserede tilladelser sikrer, at data forbliver private, når det er nødvendigt.

7. Integration med de værktøjer, du bruger mest

Wrike har hundredvis af præfabrikerede integrationer – og kan tilpasses efter behov for at skabe integration med stort set enhver app – så du kan automatisere opgaver og desuden sikre synkronisering af systemer og en glidende datastrøm.

8. Forenklet ressourcestyring

Hav de rette ressourcer på rette sted, altid. Spor tid straks, overvåg fremskridt og tildel opgaver til ressourcer manuelt eller automatisk. Lav prognoser baseret på planlægning kontra faktisk tid og budget, så du kan forudse og formindske risici i projekterne.

9. Intelligent teknologi, der fremmer produktiviteten

Frigør tid, og stimuler innovation. Wrikes Work Intelligence trækker på millioner af anonymiserede datapunkter og bruger derefter den nyeste AI og maskinlæring til at anbefale og opsætte automatiseringer og advarsler, så dine hold kan fokusere på arbejde af høj værdi.

10. Uovertruffen rapportering til måling af fremskridt og resultater

Ud over kontrolpaneler og rapporter kan du opnå værdifuld indsigt ved at forbinde arbejdsindsats, aktiver og personer med ydeevne og resultater – en mulighed, der kun er tilgængelig med Wrike.

Se, hvordan Wrike gør arbejdet enklere og mere sikkert

WEBINAR

Oplev Wrikes styrker i en demonstration

Lær mere om Wrike

KUNDEPANEL

Hør et kundepanel tale om, hvordan de bruger Wrike til at forbedre produktiviteten

Tilmeld dig til dette eksklusive webinar

SPØRGSMÅL OG SVAR-SERIE

Deltag i vores ugentlige Ask the Expert-serie

Tilmeld dig nu

Klar til at komme i gang?

København : 
+45 39193400