Hvad er Citrix-løsninger til sikker adgang?

Citrix-løsninger til sikker adgang adresserer en af ​de største sikkerhedsudfordringer, virksomhederne står over for i dag: Efterhånden som arbejdsstyrken bliver mere distribueret, og efterhånden som flere og flere virksomhedsapplikationer leveres fra clouden, er der mange traditionelle sikkerhedsarkitekturer, der viser sig at være utilstrækkelige. På den ene side har fjernmedarbejdere brug for hurtig og nem adgang til apps og data, så de kan være produktive og engagerede. Mens nogle af disse apps er godkendt af it, er der også mange potentielt ikke godkendte apps, der kan gemme på virksomhedsdata.

Hos Citrix går sikker adgang og medarbejderoplevelsen hånd i hånd. Hvorfor? Fordi du nu mere end nogensinde har brug for løsninger, der er i stand til at sikre applikationer mod uautoriseret adgang, trusler på netværksniveau, browserbaserede angreb og meget mere – uden at komplicere medarbejderoplevelsen.

Med Citrix-løsninger til sikker adgang er dine applikationer konstant beskyttet – uanset hvor medarbejderne arbejder, hvilke enheder de anvender, eller hvordan din infrastruktur ser ud.

Hvordan adskiller Citrix-løsninger til sikker adgang sig fra andre sikkerhedsløsninger?

Når det kommer til at sikre adgangen til apps og data, er der mere på spil end blot at beskytte mod trusler og sårbarheder. For at medarbejderne kan forblive produktive og engagerede, skal du sikre dig problemfri adgang – dvs. flere logins og til stadig nulstilling af adgangskoder skal undgås.

Derfor er Citrix-løsninger til sikker adgang designet til at levere det bedste fra begge verdener: En uovertruffen applikationsoplevelse fra hvor som helst samt avanceret kontekstuel og cloudleveret sikkerhed. Forskellen skal findes på to centrale områder: VPN-fri nultillidssikkerhed og en komplet SASE-løsning (secure access service edge).

I modsætning til traditionel lokal VPN giver nultillidssikkerhed fra start til slut brugerne fjernadgang til både SaaS-apps og interne webapps uden at kræve adgang til hele dit netværk. Denne nultillidstilgang giver dig mulighed for at anvende en kombination af sammenhænge – såsom identitet, tid og position af enhed – for at give adgang baseret på hvor og hvordan apps anvendes.

I mellemtiden er en fuldt cloudleveret sikkerhedsstak blevet særlig vigtig, efterhånden som flere medarbejdere arbejder hjemmefra. En samlet SASE-løsning giver den bedste og mest sikre applikationsoplevelse i stor skala. Når du anvender globale cloudtjenesteløsninger designet til fuld dækning og modstandsdygtighed, bliver politikker og beskyttelse automatisk opdateret til at matche det aktuelle trussellandskab.

Beskyt apps hvor som helst Citrix Secure Workspace Access og Citrix Secure Internet Access

Sikker adgang til godkendte apps med en brancheførende nultillidsløsning.

Udforsk Citrix Secure Workspace Access

Beskyt medarbejdere mod trusler og sårbarheder fra apps, der ikke er godkendt.

Udforsk Citrix Secure Internet Access

Hvordan kan Citrix-løsninger for sikker adgang hjælpe dig med at være på forkant med trusler?

Citrix Secure Workspace Access og Citrix Secure Internet Access leverer de fuldt integrerede og automatiserede løsninger, som virksomhederne har brug for til at sørge for, at applikationerne er sikre, og medarbejderne forbliver produktive.

Citrix Secure Workspace Access leverer samlet adgang til alle virtuelle apps og web- og SaaS-apps og beskytter brugere, apps og data med kontekstuelle sikkerhedskontroller fra start til slut. Ved at indstille politikker til tildeling af adgang baseret på placering, enheder og brugeradfærd sikrer denne nultillidsløsning medarbejderne pålidelig (og sikker) adgang til SaaS- og webapps samt virtuelle apps til enhver tid.

Citrix Secure Internet Access er en del af en nøglefærdig SASE-arkitektur, der udstyrer dig med omfattende, cloudleveret sikkerhed inklusive sikker web-gateway, næstegenerations firewall og meget mere. Med intelligens fra 10+ trusselmotorer og 100+ opkoblingspunkter (PoP'er) sikrer denne løsning medarbejderne den bedste og mest sikre oplevelse – for enhver applikation, hvor som helst, på enhver enhed.

Hvad kan du bruge Citrix' løsninger til sikker adgang til arbejdsrum og sikker internetadgang til?

Tusindvis af organisationer er afhængige af Citrix' løsninger for sikker adgang for at levere sikker og problemfri adgang til applikationer.

Implementer nultillidssikkerhed med bare én løsning

Beskyt dine brugere, apps og data med kontekstuel adgang fra start til slut

Erstat traditionelle VPN’er med en nultillidsindgang

Lever nem adgang til alle apps – uden behovet for en VPN

Forenkling og sikring af adgangen til alle applikationer 

Førende inden for it leverer integrerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte vigtige apps og data fra hvor som helst

Bechtle, Tysklands største it-udbyder, anvender Citrix-løsninger for sikker adgang til at fremtidssikre teknologien på mere end 70 placeringer i hele Europa.

Læs kundesucceshistorie

Citrix-løsningen giver os alle de komponenter, vi har brug for til at levere vores digitale arbejdsrum effektivt og sikkert.

Ulrich Baisch
CIO
Bechtle

Sæt din lid til den markedsførende inden for forbedring af medarbejderoplevelsen verden over

98

98 % af Fortune 500

400

over 400.000 kunder

100

100 mio. brugere i over 100 lande

Udforsk flere ressourcer for sikker adgang

ANALYTIKERRAPPORT

Nyhedsbrev fra Gartner: Securing the hybrid workforce in 2021 and beyond

Hent rapporten

VIDEO

Hvad er nultillidssikkerhed?

 Se nu (2:11)

INFOGRAFIK

SASE: Samlet, sikker og pålidelig adgang til applikationer, hvor som helst og fra enhver enhed

Vis infografikken

Relaterede produkter

Få endnu mere ud af Citrix-løsninger til sikker adgang med disse understøttende produkter.

Citrix Workspace

Bring alle apps og data sammen én intelligent, samlet arbejdsrumoplevelse

Citrix SD-WAN

Optimer leveringen af dine applikationer på sikkert, fleksibelt WAN

Citrix Gateway

Securely provide a remote workforce with easy access to apps and data using VPN technology

Klar til at komme i gang?

Vores eksperter står klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os i dag for at tale med en specialist inden for sikker adgang.

København: 
+45 39193400