IT-løsninger til finanstjenester

Citrix styrker den digitale transformation hos finanstjenesterne med en fuldt integreret og sikker løsning. Finansvirksomheder såsom banker og forsikringsselskaber kan levere sikker og øjeblikkelig adgang til apper, data og kommunikation på enhver enhed og over ethvert netværk og enhver cloud til medarbejdere og kunder.

Forbedring af IT-effektivitet, administration og omkostningskontrol

IT-centraliseringen gør det muligt at strømline og reducere omkostningerne ved drift, administration og vedligeholdelse, mens fleksibiliteten i ressourcebrugen øges. Desktops og apper kan opdateres med det samme. Brugere, forretningsområder, faciliteter og nye såvel som traditionelle kanaler, inklusive net, mobil, kontaktcentre og fjern- og afdelingskontorer kan integreres hurtigere for at støtte den digitale bankvirksomhed. I tilfælde af forstyrrelser vil den samme løsning, som støtter organisationen i rutinedriften, sikre forretningskontinuiteten.

Reducer risikoen for tab af finansielle data fra trusler

Centraliserede sikkerhedskontroller såsom trinvis politikopsætning gør det muligt at definere og administrere applikationspolitikker, så adgangen kan begrænses baseret på roller og enheder.  Dette sikrer databeskyttelsen uden at gå på kompromis med kunde-/brugeroplevelsen. Netværkssikkerhed beskytter netapplikationer fra såvel kendte som ukendte trusler. En integreret løsning, som er designet til finanstjenester, reducerer også potentielle sikkerhedssårbarheder, som kan udnyttes til angreb.

Øg virksomhedens smidighed og fleksibilitet

Nye eller midlertidige medarbejdere kan bruge enhver tilgængelig enhed til at få adgang til rollerelevante apper, desktops og data i det centraliserede datacenter uden at have behov for hjælp fra IT til at danne billede af eller fysisk levere en ny bærbar. Fjern- og afdelingskontorer kan sættes op hurtigere, fordi netværk med lave omkostninger og høj ydeevne er inkluderet som en del af løsningen. Dette hjælper IT med at tilpasse sig hurtigt og omkostningseffektivt til forandringer i arbejdsstyrken fra fusioner og overtagelser, sæsonudsving eller andre omskiftelige forretningskrav.  

Styrk medarbejdernes produktivitet og kundeservicen

Børsmæglere, bankansatte, rådgivere, kontaktcenterpersonale og andre medarbejdere kan arbejde overalt ved brug af ethvert endepunkt på næsten alle operativplatforme med Citrix’ løsninger. Med et optimeret netværk fra Citrix kan brugerne forvente en overlegen oplevelse i HD på enhver enhed – sågar på udfordrende netværk præget af lang ventetid, som er hyppigt forekommende i finanssektoren. Når medarbejderne kan reagere på kundernes behov, uanset hvor de befinder sig, kan de opfylde den digitale bankvirksomheds løfter ved at opbygge bedre relationer og tilbyde bedre service.

Sikring af overholdelse af finansregulativer og facilitering af håndhævelse

Når forretningsfølsomme apper og data er centraliserede i datacenteret i stedet for i alle de endepunktsenheder, som har adgang til dem, reduceres revisionsaftrykket dramatisk for at overholde industrimæssige og offentlige regulativer. Yderligere håndhævelse af overholdelse af regulativer kan opnås med evnen til at kryptere data i bevægelse og inaktive data, containerisering og sletning af data på mobilenheder, begrænsning af deling og kopiering af data og segregering af data i begrænsede rum, som kan overvåges nøje.

Baloise Group bruger Citrix til at omfavne fleksibelt arbejde. 

De førende finansorganisationer i verden sætter deres lid til Citrix’ løsninger.

Top 10

De førende finansorganisationer i verden sætter deres lid til Citrix’ løsninger.

  • Top 10 største banker
  • Top 10 investeringsvirksomheder
  • Top 10 ejendomsforsikringsvirksomheder
  • Top 10 livsforsikringsvirksomheder

Citrix gør det muligt for mig at arbejde hvor som helst og når som helst med pålidelighed såvel som sikkerhed. Vi har en konkurrencemæssig fordel, fordi vi kan arbejde når som helst, og vi leverer derfor bedre ydelser til kunderne.

Finansiel rådgiver
EK Riley

Er du klar til at arbejde bedre?

Tag det næste skridt på rejsen mod digital forvandling.

København : 
+45 39193400